Виберіть сторінку

Відкриття корпоративної ялинки у Стусівському університеті

Відкриття корпоративної ялинки у Стусівському університеті

Донецький національний університет імені Василя Стуса плекає свої традиції, примножуючи гарні моменти у скарбницю університетського життя. У День Святого Миколая відбулося урочисте відкриття корпоративної новорічної ялинки у холі вишу.

Традиційно зі словом привітання виступив ректор ДонНУ імені Василя Стуса Роман Гринюк. Підсумовуючи, Роман Федорович зазначив: «Колективу Стусівського університету є про що згадати, адже багато гарних справ як особистих перемог, так і колективних досягнень залишаються у 2018 році. Нехай негаразди залишаються у році, що минає, а прийдешній 2019 буде не менш яскравим та результативним. Усім бажаю творчої наснаги, здоров’я, злагоди, миру, добра, благополуччя і хай новий 2019 рік принесе нам перемогу!».

Гостей вітали музичні гурти Університету: студентський вокально-інструментальний ансамбль “Оберіг”, гурт “Mad Sides”, а також зовсім юні таланти. Поринути на хвилинку в дитинство та розказати вірш, заспівати пісню чи назвати найулюбленіші новорічні фільми могли усі присутні, а нагородою за відповіді у вікторині стали солодкі призи.

Окрім того усі охочі могли долучитися до благодійного ярмарку та придбати солодощі, які готували студенти.

Святковий настрій та дружня атмосфера стали запорукою гарного настрою та чудового заходу університетської родини.

Архіви

Приєднуйтеся до нас