Виберіть сторінку

Новорічне чудо на філологічному

Новорічне чудо на філологічному

19 грудня студенти та викладачі філологічного факультету підтримали святкову естафету відкриття новорічної ялинки, що відбулася уранці у холі головного корпусу ДонНУ імені Василя Стуса. У актовій залі другого навчального корпусу відбувся святкове дійство за мотивами творів М. В. Гоголя. Не на хуторі поблизу Деканьки, а на Академіка Янгеля, 4 з’явилося новорічне чудо – ялинка, що горіла радісними вогнями, святкове конфеті та гарний настрій. Ним зарядили зал студенти І-го курсу, міцна команда, що сформувалася ще з дебюту першокурсника.

Ведучі поспілкувалися із викладачами, розсекретивши їх передноворічні мрії. Виявилося, що усі чекають дві речі – Діда Мороза та новорічне чудо.

Студенти порадували присутніх гарними танцями, піснями, номерами КВК. У залі пролунала нова пісня про філологічний факультет. Приємно, що активісти-наставники зі старших курсів прийшли підтримати юних акторів.

Коли, як не під Новий рік настає чудесний час підсумувати наші досягнення та кращі результати? Новий перший курс – це як Новий рік, завжди приносить у наше життя нові події, досягнення, радощі. Добре, що студенти стають згуртованою командою, яка підтримує корпоративний дух і традиції Донецького національного університету імені Василя Стуса.

Ніна Урсані

Архіви

Приєднуйтеся до нас