Виберіть сторінку

До стусівського університету завітав Алі Рашіді – голова Департаменту Міжнародного Співробітництва Фолькуніверситету

До стусівського університету завітав Алі Рашіді – голова Департаменту Міжнародного Співробітництва Фолькуніверситету

18 грудня 2018 року до Стусівського університету з робочим візитом завітав голова Департаменту Міжнародного Співробітництва Фолькуніверситету пан Алі Рашіді.

На зустрічі ректор Університету Гринюк Роман Федорович та проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Орєхова Тетяна Вікторівна, а також представники міжнародних служб були ознайомлені з історією та діяльністю Фолькуніверситету та обговорили можливі сфери та перспективи співпраці між університетами, зокрема щодо спільних міжнародних проектів.

Фолькуніверситет – це освітня асоціація, яка пропонує широкий спектр послуг для дорослих по всій Швеції та складається з п’яти фундацій при університетах Стокгольма, Уппсала, Гетеборга, Лунда та Умео. Щороку до Фолькуніверсітету вступає понад 140 000 студентів, пропонуючи їм різного роду лекції, короткі курси або повні програми, які тривають від шести місяців до двох років.

Пан Рашиді є експертом із забезпечення якості у сфері професійної освіти та працює над виконанням декількох міжнародних проектів та ініціатив у Західній та Східній Європі. Стусівський університет, розширюючи свою міжнародну діяльність, дякує пану Алі Рашиді за інформативну й корисну зустріч та сподівається на майбутню співпрацю!

Архіви

Приєднуйтеся до нас