Виберіть сторінку

Відкриття новорічної ялинки у Стусівському університеті

Відкриття новорічної ялинки у Стусівському університеті

Найочікуванішою подією грудня стало відкриття яскравої та феєричної новорічної ялинки у Стусівському університеті. Традиційно у День Святого Миколая Університетська родина запалює новорічні вогники на головній ялинці Alma Mater. Це свято добра, здійснення заповітних мрій, благодійності та віри в дива.

Урочисто відкрив святкове дійство ректор ДонНУ імені Василя Стуса Роман Гринюк. Він наголосив: «Доброю традицією Великої Університетської родини, у День Святого Миколая, стало відкриття новорічної ялинки, як символу прийдешнього Нового року! Інколи природа дарує нам несподіванки, але ми прекрасно знаємо, що через 12 днів настане Новий рік, і буде сніг чи ні, він обов’язково прийде. Все ж таки ми чекаємо снігу і новорічних розваг, та не лише цього. Віримо, що прийдешній 2020 рік буде кращим, ніж 2019. Кожен з нас має певні сподівання на краще майбутнє. Ми чекаємо миру, сімейного затишку та благополуччя. Кожен з нас є частинкою Великої Стусівської родини. Тож давайте побажаємо один одному міцного здоров’я і наснаги, радості та оптимізму, яскравих свят і різдвяного дива. З прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!»

Яскравим акордом свята став музичний виступив вокально-інструментального ансамблю «Оберіг», який майстерно виконав легендарного «Щедрика» всесвітньо відомого композитора Миколи Леонтовича. Студент фізико-технічного факультету Данило Юрчишин подарував гостям свята пісню «Кабы не было зимы».

З нагоди новорічного дійства студенти фізико-технічного факультету провели благодійний ярмарок. Вони пригощали гостей тістечками та імбирними пряниками, солодощами і різними смаколиками. Кошти, виручені з благодійного ярмарку, буде передано до Дитячого будинку інтернатного типу «Гніздечко» у м. Вінниці.

Відкриття новорічної красуні запам’яталося веселими конкурсами, інтерактивами, новорічними відеороликами, піснями, танцями і яскравими враженнями.

Найочікуванішим моментом свята стало оголошення переможців конкурсу на найкращий різдвяний віночок. Свої роботи представили 9 команд, які продемонстрували гарний результат. Заповітне перше місце посіла кафедра біофізики і фізіології факультету хімії, біології і біотехнологій, 2 місце отримала родина Олександра та Анастасії Цяпало, 3 місце – факультет інформаційних і прикладних технологій.

Прес-центр

Архіви

Приєднуйтеся до нас