Виберіть сторінку

Відбулося чергове засідання ректорату

Відбулося чергове засідання ректорату

У Донецькому національному університеті імені Василя Стуса відбулося чергове засідання ректорату. Відкрила засідання та привітала всіх учасників перший проректор Тетяна Нагорняк.

Перше питання порядку денного стосувалося звіту деканів, заступників деканів та представників факультетів про поточну освітню діяльність, зокрема про: розклад сесії для денної та заочної форми навчання, контингент студентів, випадки перенесення іспитів, кількість відрахованих та допущених до сесії студентів. Підсумувала результати початку екзаменаційної сесії завідувач навчального відділу Оксана Євтухова. Вона акцентувала увагу на оцінці результатів навчання та кількості відрахованих студентів.

Про особливості просування бренду Стусівського університету та шляхів залучення абітурієнтів розповіла відповідальний секретар Приймальної комісії Юля Окуньовська. Вона доповіла про ключові складові Університетського бренду, динаміку ефективності роботи факультетів у соціальних мережах, а також надала змістовні рекомендації щодо її покращення. Друга частина доповіді стосувалася основних напрямів залучення абітурієнтів, результатів проведення Дня відкритих дверей, у тому числі, аналізу анкет потенційних вступників та актуалізації інформації усіх кафедр та факультетів. «Основний посил має зводитися до того, що саме пропонує освітня програма і що знатиме вступник після її закінчення», – зауважила Юля Вікторівна.

Наприкинці заходу Тетяна Леонтіївна запропонувала учасникам затвердити проєктні рішення щодо «Особливості просування бренду ДонНУ імені Василя Стуса та шляхів залучення абітурієнтів», які стосуються виконання наступних кроків: розміщення хештегів та тегів з використанням драйверів та слогану, збільшення кількості експертів, спікерів від факультетів, розроблення шляхів залучення абітурієнтів через івенти, співпрацю з школами, партнерами, соціальними мережами, розроблення нових буклетів, рекламної продукції з урахуванням змін назв факультетів та конкурсних пропозицій на 2020 р., тощо.

Прес-центр

Архіви

Приєднуйтеся до нас