Виберіть сторінку

Випуск магістрів-освітян кафедри педагогіки та управління освітою Донецького національного університету імені Василя Стуса

Випуск магістрів-освітян кафедри педагогіки та управління освітою Донецького національного університету імені Василя Стуса

Суботній морозний ранок 26 січня 2019 року зібрав у головному корпусі Донецького національного університету імені Василя Стуса новоспечених магістрів освітніх програм «Педагогіка вищої школи» та «Управління освітнім закладом у сфері освіти та виробничого навчання». Теплі й радісні посмішки осяяли похмуре вінницьке зимове небо, чорно-червоні мантії замайоріли на тлі сніжно-білого величного Донецького національного університету імені Василя Стуса, конфедератки злетіли вгору Alma Мater – так святкували магістри-освітяни вручення дипломів.

У цей день в святковій залі Коворкінгу університету зібралися рідні та друзі випускників, їхні наукові керівники, викладачі, почесні гості.

Першим привітав новоспечених магістрів-освітян ректор Гринюк Роман Федорович, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України. Роман Федорович наголосив на актуальності та необхідності підготовки магістрів освітньої галузі у руслі змін реформування Нової української школи. Він підтримав вибір наших магістрів й побажав випускникам успіхів в обраній справі, любові в серці та мирного неба над головою. З рук ректора ДонНУ імені Василя Стуса дипломи отримали всі випускники-магістри кафедри педагогіки та управління освітою.

З вітальним словом звернулася до випускників завідувач кафедри педагогіки та управління освітою, доктор педагогічних наук, доцент Мартинець Лілія Асхатівна, привітавши їх з успішним завершенням навчання.

На зустрічі були присутні викладачі, які запевнили випускників, що завжди готові сприяти їх науковій діяльності. У вітаннях викладачів були побажання активної участі магістрів у подальшому розвитку співпраці нашого Університету з тими

установами, де вони працюють або будуть працювати. Викладачі зазначили, що окрім найкращої освітньої підготовки, у рідному ЗВО випускники здобули життєвий досвід і вміння самостійно приймати важливі рішення.

З найщирішими побажаннями випускники звернулися до ректора Романа Федоровича Гринюка та вручили подяку як найкращому менеджеру в галузі освіти. Слова вдячності звучали на адресу усіх викладачів.

Наостанок Лілія Асхатівна побажала всім випускникам усвідомити успіхи, досвід і знання, набуті впродовж навчання, та з вірою у власні сили, творчі й інтелектуальні здібності торувати шлях у безмежний і неповторний життєвий простір: «Адже диплом магістра – це фініш і водночас старт. Тож вдалого вам кар’єрного старту! Пам’ятайте, що справжні скарби – скарби людської душі: доброта, щирість, совість! У щасливу путь, випускники! Не забувайте про свою Alma Мater та з гордістю промовляйте: “Я випускник ДонНУ імені Василя Стуса!”

Кафедра педагогіки та управління освітою
ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас