Виберіть сторінку

Зустріч студентів з представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні

15 травня у коворкінг-центрі ДонНУ імені Василя Стуса відбулася зустріч студентів з представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні: Оріано Мікалетті, координатором групи спостерігачів у м. Чернівці, Людмила Паламар, фахівцем із зовнішніх зв’язків СММ ОБСЄ, Вольфганг Спорер, керівником відділу з питань людського виміру.

Модератором заходу виступила Людмила Паламар, фахівець із зовнішніх зв’язків СММ ОБСЄ. Пан Гюнтер Гугенбергер, спостерігач, розповів про роботу СММ ОБСЄ в Україні з презентацією “ФАКТИ МАЮТЬ ЗНАЧЕННЯ”. Пан Вольфганг Спорер, керівник відділу з питань людського виміру, наголосив про основні проблеми, що стосуються імплементації принципів ОБСЄ та відображення їх у звітах СММ щодо ситуації на Донбасі та за його межами.

Під час зустрічі студенти активно задавали спостерігачам ОБСЄ цікаві та гострі питання про порушення режиму тиші, про перетин кордону на лінії розмежування підконтрольної та непідконтрольної територій, про реалізацію Мінських домовленостей, та приймали участь у вікторині. Найкмітливіші отримали приємні подарунки.

Дякуємо нашим партнерам за інформативну та корисну зустріч, та сподіваємось на подальший розвиток співпраці!

Архіви

Приєднуйтеся до нас