Виберіть сторінку

IV Відкритий регіональний творчий конкурс учнівської і студентської молоді «Слово у душі – душа у слові»

IV Відкритий регіональний творчий конкурс учнівської і студентської молоді «Слово у душі – душа у слові»

Донецький національний університет
імені Василя Стуса спільно з Вінницькою академією неперервної освіти
і Донецьким інститутом післядипломної освіти
проводить ІV Відкритий регіональний творчий конкурс
учнівської і студентської молоді «Слово у душі – душа у слові»

За погодженням з Департаментом освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації та Департаментом освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації IV Відкритий регіональний творчий конкурс учнівської і студентської молоді  «Слово у душі – душа у слові» проводиться для пропаганди українського слова, активізації творчих сил учнівської і студентської молоді, естетичного виховання та духовного розвитку молодого покоління, а також підтримки взаємодії освітніх закладів у загальному полі Донецького і Подільського країв (див.: «Положення про проведення Відкритого регіонального творчого конкурсу учнівської і студентської молоді  «Слово у душі – душа у слові»» і «Додаток до «Положення про проведення Відкритого регіонального творчого конкурсу учнівської і студентської молоді  «Слово у душі – душа у слові»»).

IV Відкритий творчий конкурс учнівської і студентської молоді  «Слово у душі – душа у слові» на обласному рівні проводиться впродовж березня 2019 року – квітня 2019 року у два тури: у І турі  учнівська і студентська молодь у своїх освітніх закладах виконують творчі роботи на запропоновані теми. З-поміж учасників відбираються переможці для участі в другому турі; у ІІ турі – беруть участь лише переможці І туру (до 15 квітня 2019 року необхідно подати заявку і роботу на участь в конкурсі до Оргкомітету Конкурсу в письмовому (21021, м. Вінниця, вул. Янгеля, 4, кімн. 4) чи в електронному ([email protected] (між konkurs і slovo  – дефіс!) вигляді. Можливий також індивідуальний запис на Конкурс за умови очної участі в ІІ турі. ІІ тур – 20 квітня 2019 року.

ІІ тур Конкурсу відбувається лише для тих, хто пише есе. Тур проходить очно на базі Донецького національного університету імені Василя Стуса (м. Вінниця, вулиця Янгеля, 4).

До участі в Конкурсі запрошуються також автори-початківці, всі, хто небайдужий до творення власного прозового, поетичного чи драматургічного твору, а також створенні переконливих публіцистичних есе, нарисів (до 15.04.2019 власні твори слід надіслати на адресу: 21021, м. Вінниця, вул. Янгеля, 4, кімн. 320; з позначкою «На конкурс»). У кожній з номінацій – проза, поезія, драматургія, публіцистика, есе, науково-дослідна робота – переможці визначаються окремо.

Учасники конкурсу отримують Сертифікати установленого зразка про участь у Конкурсі, переможці нагороджуються Дипломами (три місця в кожній номінації),  Грамотами (чотири учасники). Абсолютних переможців буде відзначено Нагородами імені Михайла Коцюбинського, імені Степана Руданського, імені Василя Стуса, імені Ольги Виноградової (з грошовою винагородою). Відзнаки про участь і перемогу у ІV Відкритому творчому конкурсі учнівської і студентської молоді  «Слово у душі – душа у слові» вручають у День Донецького національного університету. Сертифікати отримують також учителі, викладачі усіх учасників Конкурсу.

Оргкомітет Конкурсу

Архіви

Приєднуйтеся до нас