Виберіть сторінку

До Стусівського університету завітали представники Басейнового управління водних ресурсів річки Південний Буг

До Стусівського університету завітали представники Басейнового управління водних ресурсів річки Південний Буг
До Стусівського університету завітали представники Басейнового управління водних ресурсів річки Південний Буг (БУВР) Наталя Берляк та Ірина Остапчук, які під час зустрічі із студентами Навчально-наукового інституту хімії поділитися досвідом та особливостями робочого процесу БУВР.

Зустріч приурочено до Міжнародного дня води, який відзначають у всьому світі 22 березня. Впродовж години студенти та спеціалісти вели жваву дискусію: фахівці розповіли про те, як відбираються проби та яким чином проводиться аналіз води з відкритих водойм Вінниччини. Звичайно у студентів-хіміків чимало запитань, особливо про те, який хімічний склад води, де найчистіші водойми?

Впродовж зустрічі гості вишу не тільки поспілкувалися зі студентами, а й поспостерігати за юними колегами у навчанні, відвідали лабораторії Навчально-наукового інституту хімії.

Однак, важливим завданням таких заходів залишається популяризація теми збереження довкілля та природніх ресурсів нашої планети, адже молодь має усвідомити, що відношення до природи сьогодні – визначатиме стан навколишнього середовища, а відтак життя людства в майбутньому. На цьому наголошують Наталя Василівна та Ірина Валентинівна, а також діляться позитивними враженнями від зустрічі, адже такі заходи дають можливість не тільки налагоджувати партнерські стосунки, співпрацю вишу та організації, а й допомагають студентам отримати новий цікавий професійний досвід.

Архіви

Приєднуйтеся до нас