Виберіть сторінку

Фахова олімпіада за напрямком «Біологія»

Фахова олімпіада за напрямком «Біологія»

Запрошуємо абітурієнтів 2019 року – учнів випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів або осіб, що мають право на отримання документа про повну загальну середню освіту, посилити свої позиції на вступному конкурсі та взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді Донецького національного університету імені Василя Стуса!

Відповідно до «Положення про Всеукраїнські олімпіади вищого навчального закладу для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти» Біологічний факультет ДонНУ імені Василя Стуса проводить фахову олімпіаду за напрямком «Біологія».

Участь в Олімпіаді надає можливість

  • систематизувати свої знання з предметів та проаналізувати їх рівень;
  • переконатися у виборі майбутньої професії та отримати впевненість у свої знаннях;
  • найголовніше – отримати до 20 додаткових балів (але не вище 200 балів за предмет) до сертифіката ЗНО з біології під час розрахунку конкурсного балу при вступі на наступні спеціальності Донецького національного університету імені Василя Стуса:
    • 091 «Біологія»
    • 101 «Екологія»

ЕТАПИ ОЛІМПІАДИ

  1. Дистанційний етап – з 11 березня по 3 квітня 2019 року.
    Для участі необхідно пройти реєстрацію та дати відповіді на запитання за посиланням:
    Біологія:
    https://goo.gl/forms/00BmIwvosNUHidXC2
    Результати перевірки робіт заочного туру і запрошення взяти участь в очному турі будуть надіслані за зазначеною в анкеті електронною адресою не пізніше 5 квітня 2019 року.
    Довідки можна отримати за телефонами +380976316899 (організаційний комітет) або надіслати лист за електронною адресою [email protected].
  2. Очний етап – орієнтовно відбудеться 11 квітня 2019 року на базі Біологічного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса.
    До участі в очному етапі олімпіади допускаються учасники, які набрали не менше 75 % балів на першому етапі.

Викладачі та дружня студентська спільнота біологічного факультету з радістю чекають учасників та переможців Олімпіади! Бажаємо успіхів!

Архіви

Приєднуйтеся до нас