Виберіть сторінку

День Історичного факультету

День Історичного факультету

27 березня своє 82-річчя відзначив Історичний факультет Донецького національного університету імені Василя Стуса, один з найстаріших факультетів, що стояв біля витоків Alma Mater.

Вранці студенти та викладачі історичного факультету взяли участь у урочистій ході, присвяченій Дню факультету. Студенти з плакатами пройшли центральною частиною міста та скандували своє традиційне гасло «Істфак– чемпіон!»

Найбільш інтригуючим та вражаючим дійством стала презентація аудиторій. Кожна група намагалася якнайкраще розкрити свою тему та підкреслити важливість збереження цінностей та традицій своєї Alma Mater. Студенти жартували, співали, танцювали, згадували легендарні постаті, історичні події та реалії сьогодення.

Студенти мали змогу перевірити свою спритність, витримку та вправність, змагаючись у футбольному матчі з викладачами.

Ввечері студенти та викладачі історичного факультету влаштували справжнє феєричне шоу з цікавою програмою, запальними танцями, кумедними жартами та музичними композиціями. Для гостей свята діяла фотозона, де кожен охочий мав можливість сфотографуватися на згадку.

У цей важливий день бажаємо викладачам і студентам Історичного факультету натхнення та успішних наукових пошуків, багатогранної та плідної роботи, безхмарного шляху, подальшого професійного зростання. Зичимо Вам переконливих здобутків, людської вдячності, добробуту, щастя і душевного комфорту.

Архіви

Приєднуйтеся до нас