Виберіть сторінку

База відпочинку «Наука» Донецького національного університету імені Василя Стуса на березі Азовського моря відкриває новий сезон

База відпочинку «Наука» Донецького національного університету імені Василя Стуса на березі Азовського моря відкриває новий сезон

Плануєте відпочити, поніжитися на сонечку, насолодитися морським пейзажем – вирушайте в «Науку» за новими емоціями, креативними ідеями та незабутніми враженнями. Проживання в комфортних номерах бази відпочинку «Наука», вихід до моря, віддаленість від галасливих місць забезпечать Вам затишний сімейний морський відпочинок на березі Азовського моря. Серед зручностей: гаряча вода (бойлер), душ, кухня, холодильник, електропіч, еклетрочайник та інше кухонне приладдя, Wi-Fi, телевізор. Відпочивати можна впродовж червня-серпня.

Селище Мелекіне розташоване на узбережжі Азовського моря в 16 кілометрах від м. Маріуполя Донецької області. З Маріуполя до с. Мелекіне постійно курсують маршрутні таксі та рейсові автобуси. На території є спортивні майданчики, дитяче містечко та автостоянка. Для любителів книг є бібліотека з великим переліком художньої літератури.

Цьогоріч другий рік поспіль після переїзду Стусівського університету до Вінниці студенти ДонНУ імені Василя Стуса відпочивають у «Науці». Як повідомляє Голова Студентської ради Юлія Жлобницька поїздку заплановано на серпень. На студентів чекають лекції, тренінги, цікаві кейси та івенти. Юлія Жлобницька зазначає: «Впродовж 12–17 серпня відбудеться 2 з’їзд «Nauka WeekendS». Близько 20 активних студентів за 6 днів навчаться відстоювати власну думку, формувати команду, вийдуть зі своєї зони комфорту, виступатимуть публічно, задля того, щоб реалізувати себе як лідера та розвивати Студентську раду».

За детальною інформацією щодо відпочинку у «Науці» звертайтеся до Голови Незалежної профспілки студентів та працівників ДонНУ імені Василя Стуса Дмитра Геннадійовича Кудінова за адресою: м. Вінниця, вул. 600-річчя 21, кабінет 505.

Архіви

Приєднуйтеся до нас