Виберіть сторінку

Стусівський університет випустив 1022 випускників

Стусівський університет випустив 1022 випускників

Традиційно у перших числах липня у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса відбувається знаменна подія – випуск бакалаврів та магістрів.

Цьогоріч впродовж 8-10 липня Стусівський університет випустив 1022 випускників (1006 бакалаврів та 16 магістрів). 8 факультетів та навчально науковий інститут хімії провели церемонії вручення дипломів. 784 випускники денної форми навчання, 238 випускники заочної форми навчання отримали омріяні дипломи. Серед них 128 осіб – дипломи з відзнакою.

Факультет математики та інформаційних технологій підготував 100 кваліфікованих фахівців, фізико-технічний факультет дав путівку у життя 64 випускникам, навчально-науковий інститут хімії – 56, біологічний факультет – 73, історичний факультет – 75, філологічний факультет – 133, факультет іноземних мов – 72, економічний факультет – 286 та юридичний факультет – 163.

Вітаючи випускників, ректор ДонНУ імені Василя Стуса Роман Гринюк наголосив: «Хотів почати свою промову з великої подяки до всіх випускників, які в 2014, 2015 роках обрали наш Університет. Для нас дуже важливою була ваша довіра до закладу вищої освіти, до Університету, до традицій, до викладачів, які були поряд з вами всі ці 4 роки».

До привітань приєдналася проректор з науково-педагогічної роботи, стратегічного розвитку та інновацій Тетяна Нагорняк: «Стусівський університет сьогодні випускає більше тисячі бакалаврів. Дорогі випускники, я вам дякую за те, що всі ці 5 років ви з нами, що саме в той рік, коли ви так були нам потрібні, обрали нас. Я вірю в те, що ви не пожалкували про свій вибір. Сьогодні ви отримаєте цей документ про вищу освіту. Це перша ступінь, перша відповідальність і перша путівка в доросле життя. Щиро дякую вам, щасливої вам долі, професійної і особистої. Ви більш сміливі, ніж ми. У вас менше тих меж, які є в нас. Дякую вам за те, що протягом цих п’яти років ми мали можливість навчати вас, навчати по-іншому дивитися на світ. Ми вкладали у вас найкраще, що вміємо самі. Пам’ятайте, Університет завжди відкритий для Вас».

Зі словами вдячності до випускників звернувся проректор з наукової роботи Ілля Хаджинов, який наголосив на унікальності випуску: «Випуск цього року особливий для нашого Університету, оскільки 4 роки тому ви подарували надію, надію не тільки собі, а й нам, тому що ми переїхали. Коли ми переїжджали, нам казали: «Куди ви їдете? – Університет це стіни», але ми були впевнені «Університет – це люди». Ви в нас повірили, ми вірили у вас. Навчаючи вас, ми віддавали часточку своєї душі, свого серця. Коли ми випускаємо вас, нам дуже часто сумно, тому що з вами іде часточка нашої душі. Сподіваюся на те, що ви повернетеся в наш Університет в різних іпостасях: можливо, для отримання магістерського диплому, можливо як аспіранти, як докторанти, а можливо вступите на іншу спеціальність бакалаврату, можливо, приведете сюди своїх дітей».

Вітаємо випускників Стусівського університету, Ви – гордість нашої Alma Mater! Бажаємо вам здоров’я, наснаги, нових творчих звершень, мудрих рішень, професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного зростання! Хай отриманий диплом стане першою сходинкою до подальшого успіху та самореалізації!

Архіви

Приєднуйтеся до нас