Виберіть сторінку

ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ ТА СТУДЕНТІВ З ДОНЕЦЬКОЇ ТА ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ!

ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ ТА СТУДЕНТІВ З ДОНЕЦЬКОЇ ТА ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ!

Якщо ти мотивований вчитися і знаєш, ким хочеш бути за професією, то ми готові сплатити за твоє навчання за навчальний рік на стаціонарі в будь-якому університеті України.

Благодійна організація «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «МАЙБУТНЄ У ЄДНОСТІ» оголошує про початок відбору талановитих студентів з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей для надання цільової благодійної допомоги у вигляді стипендій на навчання у рамках проекту «Талановитий стипендіат».

Заходь на наш сайт за посиланням https://uednosti.org/ у розділ «Конкурси та гранти», заповнюй заявку для участі у відборі. Однією з умов відбору є написання есе на тему «Що я можу зробити для України/громади/міста/села, отримавши омріяну освіту» (до 5000 знаків).

Відбір триватиме до 15 серпня 2019 року, результати будуть оголошені 22 серпня 2019 року.

Контакти для зв’язку: 01042, м. Київ, вул. Іоанна Павла ІІ, буд. 4/6, корпус В, каб. 612, тел.: +38 050 071 47 30, [email protected].

ЧЕКАЄМО НА ТЕБЕ!

Благодійна організація «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «МАЙБУТНЄ У ЄДНОСТІ» (далі – Фонд) це неприбуткова організація, зареєстрована в Україні та створена з метою розвитку генерації освічених українців шляхом здійснення благодійної діяльності, зокрема надання допомоги найбільш талановитим, розумним та амбітним українським студентам з Донецької та Луганської областей, отримати освіту в найкращих вищих учбових закладах України.

Архіви

Приєднуйтеся до нас