Виберіть сторінку

Виграйте грант на оплату навчання у ЗВО в розмірі 10 000 грн. в рамках програми EducationUA 2019

Виграйте грант на оплату навчання у ЗВО в розмірі  10 000 грн. в рамках програми  EducationUA 2019

Запрошуємо студентів 2-4 курсів ОКР «Бакалавр» та 1-2 курсів ОКР «Магістр» до участі в конкурсі на отримання гранту на оплату навчання в розмірі 10 000 грн. у рамках соціальної програми матеріальної допомоги українським студентам EducationUA 2019. Для участі в конкурсі студентам необхідно написати аналітичну статтю на тему: «Можливості та потенціал наскрізної аналітики при оцінці ефективності маркетингових бюджетів». Участь у конкурсі безкоштовна. Подати заявку для участі в конкурсі можна впродовж 22 квітня – 31 липня 2019 року.

EducationUA 2019 – це соціальна програма, що пропонує студентам на конкурсній основі здобути матеріальну винагороду за певні академічні успіхи. Офіційними спонсорами та організаторами програми виступають компанії Ladyspace та SMMdriver, які хочуть довести студентам, що в сучасному світі знання та наполегливість здатні приносити прибуток ще до отримання диплому.

За умовами та результатами конкурсу буде обрано три переможця. Головний переможець отримає грант в розмірі 10 000 грн, що піде на оплату наступного навчального 2019-2020 року або оплату спеціалізованих курсів та програм, якщо переможцем стане студент з бюджетною формою навчання. Студенти, які посядуть друге та третє призові місця, отримають заохочувальні призи. Участь у конкурсі абсолютно безкоштовна.

Хто може брати участь у конкурсі?

Учасники конкурсу повинні відповідати наступним умовам: громадяни України; студенти 2-5 курсу, будь-якого ЗВО; будь-який факультет чи спеціалізація; денної та заочної форми навчання.

Порядок проведення конкурсу

1. Кандидат готує аналітичну статтю та надсилає її на електронну пошту організатора;

2. Обов’язково подає заявку на участь у конкурсі за допомогою форми нижче, до 31.07.19 р. включно;

3. Членами журі з 01.08 по 10.08.19 р. проводиться аналіз і оцінка робіт кандидатів;

4. За результатами аналізу визначаються 3 кращі роботи;

5. Автори кращих робіт презентують і захищають їх перед журі 15.08.19 в м. Києві.

6. За результатами фактичного захисту буде визначено головного переможця. Учасники, які здобудуть друге та третє місце отримають заохочувальні призи.

Вимоги до роботи учасника

Для участі в конкурсі необхідно написати унікальну аналітичну статтю обсягом 2000-3000 слів на тему: «Можливості та потенціал наскрізної аналітики при оцінці ефективності маркетингових бюджетів»

Стаття буде проходити перевірку на плагіат, тому пропонуємо учасникам прикласти особистих зусиль на аналіз та підготовку унікальних матеріалів. Роботу потрібно оформити в файлі Word або Google Docs.

Правила подання готової роботи

Роботи учасників конкурсу варто насилати організаторам на електронну пошту [email protected] до 31.07.2019 року включно. В електронному листі потрібно зазначити ПІБ автора статті та контактну інформацію, що повинні збігатися з вашими даними, що будуть подані через форму на сайті для участі у конкурсі.

Призовий фонд

Призовий фонд грантодавця складає 10 000 грн, який буде спрямовано на оплату наступного навчального 2019-2020 року переможця в українському ЗВО або оплату спеціалізованих курсів та програм, якщо переможцем стане студент з бюджетною формою навчання.

З умовами проведення конкурсу можна ознайомитися на сторінках грантодавців: [email protected] і [email protected] або за телефоном: +380631016042 з 10:00 до 18:00 щоденно.

Архіви

Приєднуйтеся до нас