Виберіть сторінку

Університетська родина поповнилася 284 студентами-бюджетниками

Університетська родина поповнилася 284 студентами-бюджетниками

Сьогодні ректор Донецького національного університету імені Василя Стуса Роман Гринюк підписав наказ на зарахування за державним замовленням на денну та заочну форми навчання СО «Бакалавр». До Стусівського університету за державним замовленням зараховано 284 особи. Серед них на денну форму навчання – 276 осіб, на заочну – 8 .

Представники Приймальної комісії Стусівського університету разом з Романом Федоровичем, проректором з науково-педагогічної роботи, стратегічного розвитку та інновацій Тетяною Нагорняк, відповідальним секретарем Приймальної комісії Юлею Окуньовською у холі головного корпусу вже розмістили списки зарахованих осіб, які з 1 вересня стануть студентами Донецького національного університету імені Василя Стуса. З наказом про зарахування всі охочі також можуть ознайомитися на офіційному сайті нашого Університету на сторінці: https://www.donnu.edu.ua/uk/nakazi-na-zarahuvannya/

У трійці лідерів серед кількості зарахованих осіб: економічний факультет – 94 особи, фізико-технічний факультет – 45 осіб, філологічний факультет – 27 осіб. На юридичний факультет зараховано 26 осіб, факультет математики та ІТ – 24, біологічний – 23, історичний – 22, факультет іноземних мов – 18, навчально-науковий інститут хімії – 6.

Вітаємо нових студентів у лавах Стусівського університету! Ви стали частинкою нашої Alma Mater!

Архіви

Приєднуйтеся до нас