Виберіть сторінку

Історія успіху студентки факультету іноземних мов Віти Головенько

Історія успіху студентки факультету іноземних мов Віти Головенько

Майбутнє будь-якої родини в її дітях. Так і наша Стусівська родина пишається своїм майбутнім – нашими студентами! 

Знайомтеся, Віта Головенько – студентка 4 курсу РВО «Бакалавр» факультету іноземних мов! 

Віта чарівна дівчина, тендітна кароока красуня, яка полюбляє подорожувати та шити одяг за власним дизайном. Але хай не вводять Вас в оману її зовнішність та хобі.  

Впродовж 4 років навчання в Стусівському університеті Віта демонструє значні академічні успіхи! Вона неодноразово брала участь у міжнародних та міжуніверситетських наукових конференціях. Крім того, була призеркою різноманітних університетських конкурсів і олімпіад. Навесні 2019 року стала учасницею ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Англійська мова та література», де посіла 6 місце у загальному рейтингу й отримала грамоту за визначні досягнення в одному з конкурсних завдань. У 2020 р. Віта стала переможницею ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі «Германські мови (англійська, німецька)». Серед 59 наукових розвідок з усіх куточків України робота на тему «Сенсорна лексика в оглядах українських страв та продуктів харчування (на матеріалі YouTube відео англійськомовних блогерів)» посіла високе загальне п’яте місце та отримала диплом ІІ ступеня! Також, цього ж року Віта посіла перше місце у факультетському конкурсі «Молодий науковець року» і сподівається на перемогу у загальноуніверситетському конкурсі. 

Окрім цього, до наукових здобутків Віти входять статті, опубліковані в різноманітних наукових журналах та збірниках наукових праць, до яких цьогоріч додалася стаття у науковому фаховому виданні, що входить до переліку ДАК України. 

Оскільки у майбутньому Віта планує активно займатися викладацькою діяльністю, багато часу вона присвячує вивченню методики викладання та дослідженню сучасних підходів до навчання дітей та дорослих. 

Пишаємося нашими студентами! Бажаємо їм наснаги, натхнення та подальших академічних здобутків! 

Факультет іноземних мов 

Архіви

Приєднуйтеся до нас