Виберіть сторінку

Побажання студентам Стусівського університету від випускників

Побажання студентам Стусівського університету від випускників

Завершуються захисти магістерських робіт студентів Донецького національного університету імені Василя Стуса. Незабаром, як це має бути, вони одягнуть мантії, отримають довгоочікувані дипломи, стануть випускниками і будуть прославляти Alma Mater своїм професійним та особистісним зростанням. Пройшовши шлях, що тривав понад 5 років, до кожного студента приходить розуміння багатьох важливих речей. Напередодні Нового року ми часто аналізуємо події попереднього року, щоб упевненіше рухатися вперед. Ми запитали наших дорогих випускників, що б вони побажали наступним поколінням студентів Стусівського університету, відпускаючи своє студентське життя. Те, що писали випускники – щире, десь особисте, десь універсальне, але надзвичайно цінне. Усі побажання та настанови повинні дійти до своїх адресатів.

Випускники з теплом та турботою радять студентам сумлінно навчатися, вчасно виконувати поставлені завдання, не залишати справи на потім. Поважати викладачів, адже вони демократично ставляться до своїх учнів, віддають свої знання і щиро радіють успіхам студентів. Здобувати нові знання, не втрачати час і користуватися можливостями, що відкриває Університет. Вміло поєднувати навчання, відпочинок і роботу. Насолоджуватись студентським життям, брати участь і відвідувати Університетські свята: дебют першокурсників, День факультету і кафедри, екватор та в багатьох інших святах, що проходять в Alma Mater. Такі моменти творять найяскравіші спогади, які хочеться згадувати з теплом та вогником в очах. Натхнення, успіхів, досягнень та нових пригод! Нехай студентське життя буде незабутнім!

Ось декілька порад та побажань, що адресовані кожному, хто йде вперед разом з Університетом, прагне розвитку та нових досягнень.

Я би хотіла побажати наступним поколінням студентів знайти справжніх друзів, вчитися наполегливо, досягати нових вершин, знайти себе. Університет надає всі можливості, потрібно лише перебороти власний страх. Успіхів!

Наталія Левченко, випускниця економічного факультету

Університет – це місце і час можливостей, не втрачайте їх! Участь у конференціях, освітніх програмах, волонтерська активність дуже допоможе вам у подальшому працевлаштуванні.

Вікторія Бунєєва, випускниця історичного факультету

Брати від студентського життя по максимуму, не відкладати завдання на потім. Бути активними. На віки вічні запам’ятовувати всі круті вислови/думки наших викладачів. Деяких можна записувати:)

Яна Горбенко, випускниця історичного факультету

Студентське життя – найкращий період в нашому житті. Цінуйте, насолоджуйтеся. Любіть Університет! Він – наша друга домівка.

Катерина Безвезюк, випускниця факультету іноземних мов

Проявляти власну ініціативу в навчанні, цікавитись зовнішніми (позауніверситетськими) тенденціями своєї спеціальності. Дякую за гостинність, знання та допомогу у становленні мене як маркетолога.

Олена Керемет, випускниця економічного факультету

Шукайте можливості, їх тут багато.

Олександр Бурлака, випускник економічного факультету

Бути впевненим у собі, наполегливо досягати поставлених цілей, виходити із зони комфорту, пробувати щось нове та вдосконалюватися. Ми вчимося все життя!

Сергій Чорний, випускник юридичного факультету

Нестримного бажання отримувати знання.

Данило Островський, випускник філологічного факультету

Навчитися мистецтву «маленьких кроків», розподіляти навантаження, брати знання, бути голодними до знань, постійно розвиватися. Бути людяними у ставленні до викладачів та один до одного. Насолоджуватися студентством.

Тетяна Кушпіта, випускниця економічного факультету

Брати участь у заходах, що організовує Університет. Сумлінно виконувати завдання. Бути активними та старанними.

Анастасія Бірюкова, випускниця юридичного факультету

Живіть у кожному моменті університетського життя. Він спливає швидше ніж здається:)

Богдана Бандурко, випускниця біологічного факультету

Довіртесь Alma Mater. Ви саме в тому місці, яке змінить Ваше життя як у професійному плані, так і в особистісному. Ви – майбутні ченджмейкери!

Євгенія Чеботарьова, випускниця біологічного факультету

Підготувала Анастасія Саржевська

Архіви

Приєднуйтеся до нас