Виберіть сторінку

Закриття Майстерні «Іnteractive teaching art»

Закриття Майстерні «Іnteractive teaching art»

Донецький національний університет імені Василя Стуса – національний лідер освіти і науки та надійний, соціально відповідальний партнер.

15 грудня відбулося закриття постійно діючої майстерні підвищення кваліфікації для вчителів закладів повної загальної середньої освіти «Іnteractive teaching art». Впродовж двох тижнів освітяни Вінницької області відвідували тренінгові навчальні онлайн-заняття, що транслювалися на спеціальних платформах за допомогою сучасного відео та аудіографічного обладнання.

Проректор з інноваційної діяльності та розвитку інфраструктури ДонНУ імені Василя Стуса Андрій Гижко привітав із успішним завершенням роботи всіх учасників майстерні та подякував кожному, хто долучився до проєкту: «Під час онлайн-навчання ми мали забезпечити органічну інноваційну комунікацію, коли вчителі з різних предметів будуть разом сприймати інтерактивні методики, наприклад у хімії, іноземній мові, економіці, у яких не всі вони є фахівцями. І нам вдалось успішно поєднати ці категорії на базі однієї платформи «Іnteractive teaching art».

Самі учасники майстерні – вчителі та тренери поділилися своїми позитивними враженнями щодо навчання та подякували за надану їм можливість нової онлайн-комунікації, високо оцінивши якість викладання нового матеріалу та запропоновані їм методики.

На завершенні проєкту завідувачка відділу навчально-методичного забезпечення, кар’єрного зростання і професійного розвитку Вікторія Копельчук зазначила, що усі учасники тренінгів отримають посвідчення про підвищення кваліфікації, а викладачі, котрі були задіяні у програмі «Іnteractive teaching art», отримають сертифікати тренерів.

Прес-центр

Архіви

Приєднуйтеся до нас