Виберіть сторінку

Презентація результатів нового аналітичного дослідження у сфері інформаційного супроводу реалізації державної регіональної політики

Презентація результатів нового аналітичного дослідження у сфері інформаційного супроводу реалізації державної регіональної політики
ДонНУ імені Василя Стуса як надійний та соціально відповідальний партнер разом із центром аналізу та розвитку громадських комунікацій “ДІАЛОГ” презентували результати нового аналітичного дослідження у сфері інформаційного супроводу реалізації державної регіональної політики.
Предметами дослідження стали: інформаційна присутність напрямів реалізації державної регіональної політики на офіційних ресурсах органів державної влади та місцевого самоврядування; стан обізнаності громад про хід і напрями державної регіональної політики на Вінниччині; механізми дієвого інформаційного зворотного зв’язку тощо.
Мета проєкту – створення ефективної та унікальної моделі комунікації Вінницької обласної державної адміністрації
в контексті інформаційного ланцюгу «держава-регіон-район/ОТГ» за для повного та своєчасного висвітлення цілей і результатів державної регіональної політики в медіапросторі.
Ректор Університету, професор, доктор юридичних наук Роман Гринюк під час презентації зазначив: «Саме таких моделей інформаційного зв’язку, що були розроблені та представлені авторами проєкту, державна регіональна політика потребувала принаймні з початку 2000 років. Цілком дієвих та життєздатних моделей, а не їх нарисів на папері. Відтепер, принаймні у представників Вінницької ОДА вони є».
Керівник проєкту, перший проректор ДонНУ імені Василя Стуса, доктор політичних наук, професор Тетяна Нагорняк підкреслила: «Відсутність цільової програми інформування громад про їх роль у реалізації децентралізаціі результує нерозумінням населенням своїх прав в управлінні територією та цілей державної регіональної політики. Створення локального контенту і формування політики знизу – запорука ефективної комунікації влади з ОТГ».
Над проєктом працювала команда ДонНУ імені Василя Стуса: Сергій Бондаренко, Тетяна Нагорняк, Микола Половий , Анна Осмоловська, Елизавета Погорелюк, Артем Олексієнко, Анна Гончарук.
Прес-центр

Архіви

Приєднуйтеся до нас