Виберіть сторінку

Донецький національний університет імені Василя Cтуса вітає з 30-ю річницею Незалежності України!

Донецький національний університет імені Василя Cтуса вітає з 30-ю річницею Незалежності України!
Шановні друзі, колеги, партнери! Шановна Університетська родино!
Щиро, від всього серця, вітаю всіх нас із 30-ю річницею Незалежності України!
24 серпня 1991 року здійснилася мрія сотень і тисяч поколінь українців про свободу і незалежність, прагнення вільно жити, бути господарем на своїй землі, у власній, суверенній державі. Наш сильний, мужній, волелюбний народ встояв на шляху неймовірно складних та жорстоких випробувань і сьогодні ми всі разом непохитно пишемо новітню історію своєї Незалежної країни – єдиної, соборної, міцної і процвітаючої. Пишемо її так, як вправі писати всі вільні нації світу – не потребуючи чужого і не цураючись свого!
Сьогодні ми маємо подякувати тим, хто виборов для нас усіх право на вільну українську державу, хто і далі відстоює його із зброєю в руках на Сході країни, вклонитися тим, хто віддав власне життя заради України – сильної та непохитної, сповненої миром, любов’ю, щастям і процвітанням.
Нехай достаток і благополуччя панують у кожній українській родині, у всіх куточках нашої Неньки, по всій квітучій українській землі! Нехай мир і злагода завжди зігрівають наш спільний дім, серця наповнюються гордістю за нашу Батьківщину, а щоденна праця на благо рідної країни та Університету буде надійною запорукою щасливого майбутнього України – країни вільних людей!
Зі святом! Слава Україні! 🇺🇦
З повагою,
Ректор Роман Гринюк

Архіви

Приєднуйтеся до нас