Виберіть сторінку

IV Літня Школа «Nauka WeekendS 2021»

IV Літня Школа «Nauka WeekendS 2021»
У фокусі тренінгів Літньої Школи 2021 був розвиток сучасних Soft Skills та проєктний менеджмент.
14 серпня відбувся тренінг з планування та розвитку студентського самоврядування, який провела Голова Студентської ради Карина Вітюк (Карина Витюк). Учасники дізнались більше про структуру, організацію, права та можливості студентського самоврядування у Стусівському університеті. Після тренінгу команди студентів та ментори Літньої Школи розпочали роботу по обговоренню проєктів.
15 серпня учасники Школи продовжили навчання у форматі вокршопу «PR та зв‘язки з громадськістю». Разом із тренером фахівецем ІІ категорії відділу корпоративних заходів та культурно-естетичного виховання Наталією Теліус (Natasha Telius) студенти говорили про PR, SMM, контент плани, аналізували сторінки студентських рад факультетів та Університету, отримали поради щодо роботи та комунікації із ними.
16 серпня відбувся тренінг «Лідер та лідерство». Разом із тренером фахівцем сектору просування освітніх програм та роботи з абітурієнтами Юлією Лучицькою (Юля Лучицька) здобувачі дізнались більше про себе та свої лідерські якості, презентували свого ідеального лідера та розбирали кейси проблем, які можуть виникати у роботі команд, обговорювали шляхи їх вирішення.
 День за днем темп написання студентських проєктів додавав обертів, опановувались нові знання та навички, зявлялись нові погляди у контексті визначеної проблематики, опановувались та закріплювались нові методи командної роботи.
16-17 серпня відбулися тренінги засновнка ГО «Заходи», депутата Маріупольської районної ради Юрія Давиденка «Командоутворення. Як ефективно працювати у команді» та «Проєктний менеджмент». Окрім нової корисної інформації учасники отримали можливість попереднього експертного обговорення своїх проєктів.
19 серпня – день Х – «День захисту проєктів»:
«DONor» (Виїзна школа для розвитку сільської молоді методом неформальної освіти);
✅ «Uni records» (аудіо подкасти з метою налагодження навчального процесу і комунікації між студентами, викладачами, студентською радою);
✅ «CAEsAR» (тренінгвий центр, який зосереджується на всебічному розвитку підлітків та молоді).
🏆 Найвищу оцінку учасників отримав проєкт «DONor» 🏆
🍀 Бажаємо учасникам IV Літньої Школи «Nauka WeekendS 2021» не зупинятись на досягнутому, рухати свої ідеї і проєкти далі, до їх практичної реалізації!

Архіви

Приєднуйтеся до нас