Виберіть сторінку

Анна Осмоловська взяла участь у «INTERNATIONAL STAFF EXCHANGE WEEK»

Анна Осмоловська взяла участь у «INTERNATIONAL STAFF EXCHANGE WEEK»

Стусівський університет – національний лідер освіти та науки, який керується у своїй діяльності якістю освіти як суспільною цінністю!

В.о. директора навчально-наукового інституту розвитку академічного потенціалу, Anna Osmolovska, взяла участь у 10th «INTERNATIONAL STAFF EXCHANGE WEEK» в Mykolas Romeris University (м. Вільнюс, Литва) у рамках програми Erasmus+ Staff mobility for Training National Erasmus+ Office in Ukraine & HERE team

Учасників обміну привітала проректор з академічної роботи, проф. Regina Valutytė, очільниця відділу міжнародних зв‘язків, пані Audra Dargyte Burokiene, а також уся команда міжнародних служб Університету MRU Erasmus+.

Пані Анна презентувала Донецький національний університет імені Василя Cтуса для представників провідних ЗВО з 13 країн світу (Україна, Чехія, Литва, Латвія, Румунія, Італія, Австрія, Фінляндія, Малайзія, Бангладеш, Казахстан, Туреччина, Кенія).

Упродовж робочого тижня учасники міжнародного тижня працювали за 4 напрямами: 

📌 Трек 1: Міжнародний офіс:

Міжнародна мобільність і партнерство (міжнародна кредитна і ступенева мобільності, можливості програми Erasmus+, програми подвійних дипломів, розвиток партнерства, робота з іноземними здобувачами).

  📌 Трек 2: Центр досліджень та інновацій (Мережа дослідницьких лабораторій, Докторська школа, Офіс якості та аналізу досліджень, Офіс проєктів)

 📌 Трек 3: Комунікаційний і маркетинговий центр (створення бренду ЗВО, комунікаційні стратегії)

 📌Трек 4: Забезпечення якості та акредитація (цикл розробки/оновлення освітньої програми, моніторинг опитувань здобувачів, міжнародна акредитація тощо).

Окремий день був присвячений персональним зустрічам з представниками факультетів (шкіл) Університету Миколаса Ромеріса.

Пані Анна зустрілася з представниками Факультету публічного адміністрування та бізнесу, зокрема з деканом, проф. Aiste Dromantaite та заступником декана зі стратегічного партнерства та інновацій, проф. Lidija Kraujalienė.

Також пані Анна взяла участь у зустрічі з деканом Школи права, проф. Lyra Jakulevičienė, заступником декана з наукової роботи, проф. Dovilė Sagatiene, та завідувачем кафедри порівняльного правознавства, письменником, публіцистом, проф. Justinas Žilinskas.

Упродовж зустрічей були обговорені всі можливі напрями співпраці, зокрема: запрошення лекторів-візитерів та експертів-практиків з відновлення територій, перспективи програм подвійних дипломів за напрямами соціального підприємництва та цифрової бізнес-дипломатії, подвійного керівництва аспірантами, проведення спільних досліджень у сфері міжнародного права та змін у національному праві країн Європи, що викликані війною росії проти України, участь у наукових конференціях, спільні публікації та монографії.

Під час урочистої церемонії закриття навчального року в Університету Миколаса Ромеріса пані Анні випала честь познайомитися з ректором Університету, проф. Inga Žalėnienė. Пані Ректор висловила безмежну підтримку Україні та нашому Університету, а також захоплення українським народом, який сьогодні боронить європейські цінності!

Символічно, що саме в ці дні Україна отримала офіційний статус кандидата в ЄС.

Сердечно дякуємо міжнародним службам Університету-партнера за організацію візиту, продуктивні і насичені дні, спільні результати та створення дружньої атмосфери! Щиро дякуємо Литві, литовському народу та Університету Миколаса Ромеріса за надзвичайну підтримку, відкритість до співпраці, віру в наше спільне європейське майбутнє!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас