Виберіть сторінку

1 вересня, на Трояндовій площі перед головним корпусом Донецького національного університету імені Василя Стуса відбулась урочиста Посвята першокурсників 2021

1 вересня, на  Трояндовій площі перед головним корпусом Донецького національного університету імені Василя Стуса відбулась урочиста Посвята першокурсників 2021
Наша Університетська родина поповнилась більш ніж на 1000 здобувачів вищої освіти: 561 бакалавр, 418 магістрів, 30 аспірантів і докторантів. У Стусівському університеті навчатимуться два 200 бальника ЗНО 2021 – Андрій Рисич і Єгор Кузьменко.
 І саме 1 вересня 2021 року свої сорок років, пліч-о-пліч з Університетом, відзначив ректор Донецького національного університету імені Василя Стуса, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Роман Гринюк.
 За пройдений шлях: від студента до ректора, у мирні часи і коли війна, за яскравий приклад служіння науці та вищій освіті, студентству та професії, Університету та Україні колектив Стусівського університету нагородив Романа Федоровича Гринюка почесною медаллю «За Вірність Стусівському університету» та Квитком найвідданішого студента Донецького національного університету імені Василя Стуса.
 Шановні студенти, Посвята – це традиція, що знаменує гостинне відкриття дверей Стусівського університету для нового покоління студентів, аспірантів і докторантів. Ви навчатиметесь в одному з кращих класичних університетів України, єдиному класичному університеті Вінниччини та найкращому університеті Центральної України!
 Вітаємо всю Університетську родину із Днем знань та новим навчальним роком на Подільській землі!
Прес-центр

Архіви

Приєднуйтеся до нас