Виберіть сторінку

Щодо соціальної стипендії для студентів ДонНУ імені Василя Стуса

Щодо соціальної стипендії для студентів ДонНУ імені Василя Стуса

Шановні студенти і батьки, усі списки претендентів на соціальну стипендію подаються до 1 березня 2022 року. З початком війни ми встигли подати лише список дітей-сиріт, адже ці виплати не залежать від стипендіального рейтингу. Ці студенти отримали соціальну стипендію в повному обсязі.

Станом на 05.03.2022 року Студентська соціальна служба організувала збір та подачу інформації по категоріям отримувачів соціальної стипендії безпосередньо через Міністерство соціальної політики України. Ми щиро вдячні спеціалісту Міністерства, яка під обстрілами і в умовах небезпеки власному життю надала доступ нашому Університету до електронної бази!

Отже, студенти пільгових категорій, яким за результатами рейтингування має виплачуватися соціальна стипендія, вже цього місяця мають отримати її за лютий-березень 2022 року. Ми сподіваємося, що ці виплати будуть проведені якнайшвидше! Сподіваємося на розуміння вами ситуації, у якій опинилися люди, інфраструктура, електронні сервери та бази міністерств, від яких залежить виконання гарантованих державою зобов’язань.

У разі, якщо у вас виникнуть додаткові питання, просимо звертатися до Студентської соціальної служби – [email protected].

Контактна особа: +380961196193 – Наталія Верстюк.

Прес-центр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас