Виберіть сторінку

Вітаємо Факультет історії та міжнародних відносин ДонНУ імені Василя Стуса з 85-річним Ювілеєм!

Вітаємо Факультет історії та міжнародних відносин ДонНУ імені Василя Стуса з 85-річним Ювілеєм!

Факультет історії та міжнародних відносин Донецького національного університету імені Василя Стуса  – це сучасний освітньо-науковий  простір, фундаментом якого є потужний професорсько-викладацький склад та сучасні наукові школи.

З 2014 року випускники, здобувачі  та викладачі факультету історії та міжнародних відносин захищають свободу, територіальну цілісність та незалежність рідної України. І сьогодні в умовах російсько-української війни ви нескорено боретесь із ворогом на передовій, на інформаційному фронті та в тилу, допомагаючи переселенцям, біженцям та містянам, наближаючи Перемогу України. Пишаємося вашою громадянською позицією, героїзмом, відчайдушним опором російським окупантам, цінуємо ваш науковий потенціал та щиро дякуємо за вагомий внесок у розвиток Стусівського університету!

Бажаємо  академічній спільноті, здобувачам, співробітникам та випускникам факультету історії та міжнародних відносин міцного здоров’я та наснаги, витримки і відваги, злагоди та добробуту, Божої опіки і мирного неба, реалізації амбітних планів та довгоочікуваної Перемоги рідної України!

З повагою, колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас