Виберіть сторінку

Викладачі та студенти Стусівського університету організували благодійну акцію для родин внутрішньо переміщених осіб

Викладачі та студенти Стусівського університету організували благодійну акцію для родин внутрішньо переміщених осіб

Наближаємо перемогу разом!

Викладачі та студенти Стусівської родини організували благодійну акцію для родин внутрішньо переміщених осіб.

Під час акції допомогли 30 родинам вимушених переселенців. Ми змогли принести радість і подарували частинку щастя і турботи тим, хто зараз цього найбільше потребує.

Дякуємо Фонду World Central Kitchen за надані патріотичні пасочки, за ліки і допомогу Громадській організації «Щаслива Нація»!

Ідейна натхненниця та координаторка благодійної акції, доцент кафедри неорганічної, органічної та аналітичної хімії факультету хімії, біології і біотехнологій ДонНУ імені Василя Стуса Наталя Леонова зазначає: «Сьогодні ми командою однодумців втілили у життя маленький теплий і добрий задум. Сподіваюся, що наша робота принесла радість і подарувала частинку щастя і турботи тим, хто зараз цього найбільше потребує.

Шановні наші нові друзі, ви можете у будь-який момент звертатися до нас за порадою та допомогою!

Хочу висловити щирі слова подяки Фонду World Central Kitchen за надані патріотичні пасочки родинам внутрішньо переміщених осіб. Усім дуже сподобалися пасочки! Дякую вам за турботу, професійний підхід, дизайн і смак!

Дякую Оксані Ковтун за турботу і індивідуальний підхід до потреб кожної родини. Ви протягом декількох днів формували пакети допомоги всім, хто надсилав свої потреби, збирали ліки, харчування, подарунки! Ви – мегамолодець!

Дякую Ірині та Тетяні Гордєєвим за приготовані вашими професійними руками пиріжки, пасочки, вареники і крашанки. Впевнена, що усе це має неперевершений смак!

Щирі слова подяки Олені і Софії Кучерук за необхідні речі для маленьких діток! 

Дякую Олександру Трегубову за бажання допомагати завжди і в усьому! Ваші організаторські здібності стають у нагоді під час проведення благодійних заходів!

Також хочу подякувати тим, хто постійно поруч і допомагає у реалізації наших задумів: Марії Шкурат, Наталії Гуцуляк, Олександрі Машталер,Наталії  Якимовій, Івану Шершенюку, Марині Петрановій, Ангелі Кравчук,Олені Боєнко,Олександру Шендрику, Лілії Марчук, Любові Гертсун. Дякую вам за добрі серця!

Шановні друзі, колеги, однодумці, завтра світле і чисте свято!

Нехай на душі завжди буде спокійно, над головою мирне і ясне небо, поруч – рідні і друзі! Бажаю нам якомога скорішої перемоги і миру!»

Олена Топчій

Архіви

Приєднуйтеся до нас