Виберіть сторінку

Три проєкти Стусівського університету здобули перемогу у програмі малих грантів в рамках програми ім. Фулбрайта в Україні «Зміцнення переміщених українських університетів задля сталого розвитку»

Три проєкти Стусівського університету здобули перемогу у програмі малих грантів в рамках програми ім. Фулбрайта в Україні «Зміцнення переміщених українських університетів задля сталого розвитку»

Донецький національний університет імені Василя Стуса вчергове підтвердив статус національного лідера освіти та науки і соціально відповідального партнера для громадських і владних інститутів, міжнародної та вітчизняної бізнес спільноти!

Стусівці – це потужна команда з чіткою державницькою позицією, що змінює середовище на краще, створюючи і успішно реалізуючи інноваційні проєкти для розвитку Університету, громади, країни.

Три проєкти Стусівського університету, розроблені у партнерстві з Центром аналізу та розвитку громадських комунікацій «ДІАЛОГ», здобули перемогу у програмі малих грантів в рамках програми ім. Фулбрайта в Україні «Зміцнення переміщених українських університетів задля сталого розвитку» за фінансової підтримки Відділу преси, освіти та культури посольства США в Україні:

✔ «Електронний сервіс “Синергія Успішних”» дозволить створити інтегровану платформу бази даних задля зміцнення конструктивних відносин та комунікації між університетом, роботодавцями, здобувачами і випускниками (керівник – Т. Гавриленко);

✔ «Соціальне підприємництво – партнерство для змін» передбачає  розробку ОП «Соціальне підприємництво», створення платформи інтерактивної взаємодії Університету, бізнесу та влади і зміцнення ролі Університету як лідера по впровадженню соціальних інновацій, інтегратора різних суб’єктів у русі до соціального партнерства та майбутнього сталого розвитку громад (керівник – Н. Якимова).

✔ «Відновлення України після Перемоги» – проєкт, покликаний забезпечити підготовку фахівців для післявоєнного відновлення України шляхом реалізації міждисциплінарної ОП «Управління постконфліктними територіями» на базі ДонНУ імені Василя Стуса у співпраці з ДДУВС та кращими експертами-практиками України (керівник – О. Трегубов).

Щиро дякуємо нашому стратегічному партнеру Fulbright Ukraine за плідну співпрацю, високу довіру та підтримку освітніх ініціатив Донецького національного університету імені Василя Стуса!

Бажаємо вам, дорогі колеги, натхнення і якісного спільного продукту. Адже ім’я зобов’язує!

Прес-центр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас