Виберіть сторінку

Наближаємо Перемогу разом із випускниками Стусівського університету

Наближаємо Перемогу разом із випускниками Стусівського університету

ДонНУ імені Василя Стуса – національний лідер освіти та науки, який керується у своїй діяльності якістю освіти як суспільною цінністю!

Випускники ДонНУ імені Василя Стуса  – це професіонали своєї справи! Це люди з чіткою громадянською позицією, незламністю та безмежною любов’ю до рідної України. Це люди, які щодня творять  майбутнє нашої держави!

Катерина Казімірова та Дарина Анастасьєва – випускниці факультету філології, психології та іноземних мов ДонНУ імені Василя Стуса – засновниці онлайн-видання «Craft Magazine». «Craft» створює єдиний простір для діалогу між усіма учасниками культурного процесу: письменниками, художниками, скульпторами, графіками, акторами, композиторами, музикантами, диригентами, а також культурними менеджерами і професійними журналістами крізь призму досвідів митців, їх власної фіксації; моножанрове медіа, в основі якого жанр інтерв’ю. Кожне інтерв’ю – синтез глибинних сенсів та щирості, проговорювання важливого, намагання розуміння сутності у розмові гарних знайомих (http://surl.li/cpygx)

 «Кожен з нас був проактивним як на парах, так і поза межами аудиторій. Тож вже у вересні на першому курсі ми презентували перший випуск нашої газети під назвою “Green Light”. Так, вона була дуже наївна та проста, але вона була наша. І це була велика гордість для нас», – згадує випускниця кафедри журналістики та соціальних комунікацій ДонНУ імені Василя Стуса  та контент-менеджерка «AmoMama» Олена Пермякова (http://surl.li/cpyhq)

 «Якщо хочеш бути успішним, треба завжди мати мету і впевнено крокувати до неї, не зважаючи на перешкоди», – стверджує випускниця кафедри англійської філології ДонНУ імені Василя Стуса, заступниця начальника відділу освіти Покровської міської ради Донецької області, депутатка Покровської міської ради Донецької області VIII скликання, Анастасія Долга (http://surl.li/cpyhl)

«Мої попередні дослідження були досягнуті спільно з колегами з Донецького національного університету, імені Василя Стуса. Наукові дослідження протягом кількох десятиліть були спільними зусиллями, і це особливо актуально сьогодні. Оскільки наукові проблеми стають складнішими, а наукові знання та методи просуваються вперед, спільна робота дійсно може підвищити продуктивність дослідників і привести до рішень, які могли б бути неочевидними інакше», – розповідає Людмила Стакпул (Арданова) – науковиця, професорка Minnesota State University, Mankato (http://surl.li/cpyhn)

 «За період навчання я не лише отримувала цінні знання. Мала можливість познайомитися з цікавими людьми, фахівцями, професіоналами своєї справи (а інших у нас і немає), як серед викладачів кафедри психології, так і серед теоретиків та практиків у різних галузях психології; відвідати безліч майстер-класів, тренінгів, семінарів, що значно розширило мій науково-психологічний кругозір і дозволило визначитися з пріоритетними напрямками роботи в подальшому», – зазначає випускниця кафедри психології Донецького національного університету імені Василя Стуса, судова експертка Вінницького відділення Київського НДІСЕ Анастасія Мороз (http://surl.li/cpyic)

 Разом до Перемоги!

Юлія Лучицька

Архіви

Приєднуйтеся до нас