Виберіть сторінку

Робоча нарада з проректорами, деканами і керівниками структурних підрозділів Стусівського університету

Робоча нарада з проректорами, деканами і керівниками структурних підрозділів Стусівського університету

9 серпня 2022 року відбулася робоча нарада першого проректора ДонНУ імені Василя Стуса Тетяни Нагорняк із проректорами, деканами і керівниками структурних підрозділів.

 Першим питанням порядку денного було обговорення необхідності коригування ІІІ етапу діючої стратегії розвитку Стусівського університету 2017-2025.

Необхідність перегляду діючої Стратегії виникла в результаті таких чинників:

1.Протягом листопада – грудня 2021 року пройшла «Школа управління змінами для керівників факультетів і кафедр». У результаті цієї програми внутрішньокорпоративного навчання та підвищення кваліфікації управлінців Стусівського було напрацьовано стратегічні документи факультетів і кафедр, що тепер вимагають коригування основного стратегічного документу.

2.Протягом останніх 6 місяців команда під керівництвом Ірини Зайченко у складі Анни Осмоловської, Олени Скопової, Павла Римара, Тетяни Гавриленко взяла участь у проєкті Fulbright Ukraine «Коригування Стратегій розвитку ЗВО і прагматизація освіти в умовах війни» і провела аудит ресурсів нашого Університету за 5 ключовими напрямами і SWOT-аналіз, що наочно продемонстрував необхідність вирішення оперативних задач.

3.5 серпня 2022 року керівництво Університету провело Стратегічну сесію на підставі вищеозначених документів і запропонувала на громадське обговорення проєкт відкоригованої Стратегії в частині реалізації її ІІІ етапу (01.09. 2022 – 31.08.2025 рр.).

Наступним плановим питанням стала підготовка до навчального року. Колеги обговорили низку локальних документів, навчальне навантаження, дорожню карту прийому на роботу викладачів, зокрема іноземних лекторів, та організацію навчального процесу з 1 вересня 2022 року.

Заключним питанням наради стали проміжні результати і хід вступної кампанії.

Нагадуємо, що приймальна комісія Стусівського університету працює за адресою: м. Вінниця вул. Грушевського, 2.

Контактний номер телефону:

098 971 96 40, 50-89-32

Ректор, проректори, декани усіх факультетів і завідувачі кафедр – у Вінниці. Ми всі працюємо щодня заради кожного вступника і заради Перемоги України!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас