Виберіть сторінку

Підписано Меморандум співпраці на 2022-2026 рр. між ДонНУ імені Василя Стуса та Відділенням Національної служби посередництва і примирення у Вінницькій області

Підписано Меморандум співпраці на 2022-2026 рр. між ДонНУ імені Василя Стуса та  Відділенням Національної служби посередництва і примирення у Вінницькій області

ДонНУ імені Василя Стуса – надійний та соціально відповідальний партнер для громадських і владних інститутів, міжнародної і вітчизняної бізнес спільноти!

27 вересня 2022 року була продовжена гарна традиція співпраці Донецького національного університету імені Василя Стуса з Відділенням Національної служби посередництва і примирення у Вінницькій області.

Ректор Стусівського університету, Заслужений юрист України, доктор юридичних наук, професор Роман Федорович Гринюк та начальник Відділення НСПП у Вінницькій області Богдан Юрійович Мусієнко підписали Меморандум співпраці на 2022-2026 рр. Організатором підписання документу співпраці виступила керівник юридичної клініки, професор кафедри цивільного права і процесу, доктор юридичних наук, доцент Лілія Петрівна Амелічева.

 За роки попередньої співпраці, починаючи з 2015 року,  були організовані сумісні численні заходи на юридичному факультеті в галузі врегулювання колективних трудових спорів.  Щороку з нагоди Дня юриста проводяться гостьові лекції з фахівцями НСПП щодо примирної та посередницької діяльності на ринку праці цієї державної інституції. У 2018 році вперше в Україні відбулися Всеукраїнські змагання з трудового арбітражу серед студентів-правників.

Наші стусівці-науковці в галузі трудового права надають консультації, експертні висновки з актуальних поблемних питань сьогодення на запити Служби. Фахівці Відділення НСПП у Вінницькій області активно беруть участь у науково-практичних конференціях, що організовує юридичний факультет.

Вже сьогодні йде потужна підготовка з проведення сумісного заходу Всеукраїнської осінньої школи «Посередництво у врегулюванні колективних трудових спорів-2022», яка відбудеться 3-6 жовтня на базі Юридичної клініки Стусівського університету для клініцистів-правників із юридичних клінік всієї України.

   Така активна співпраця дозволяє нашій молоді набувати унікальних навичків і компетентностей, які дозволять зміцніти економіці України, яка потерпає від збройної російської агресії.

 Працюємо задля Перемоги!

Юридичний факультет

Архіви

Приєднуйтеся до нас