Виберіть сторінку

Підписано угоду про співпрацю з Варшавським університетом

Підписано угоду про співпрацю з Варшавським університетом

Закінчується робочий візит до Варшави першої проректори Донецького національного університету імені Василя Стуса Тетяни Нагорняк і в.о. директорки навчально-наукового інституту розвитку академічного потенціалу Анни Осмоловської ще одним знаковим підписанням.

30 вересня було підписано угоду про співпрацю з Варшавським університетом. Угоду підписали проректор із взаємодії та роботи з персоналом, проф. Самбор Груза та перша проректорка Стусівського університету, проф. Тетяна Нагорняк.

Дружба між Донецьким національним університетом імені Василя Стуса і Варшавським університетом триває вже понад 10 років. Найбільш активно співпрацюють із нашим польським партнером факультет історії та міжнародних відносин та факультет філології, психології та іноземних мов ДонНУ імені Василя Стуса.

Сьогодні від угод на рівні факультетів ми перейшли до рамкової угоди про співпрацю на рівні університетів.

Ще одним цьогорічним здобутком стало довгоочікуване підписання угод за програмою Erasmus+ і започаткування академічної мобільності для здобувачів обох закладів у рамках цієї програми.

Присутніми на церемонії підписання з боку Варшавського університету були:

 ⁃ д-р., проф. Роберт Сухарський, декан факультету гуманітарних наук;

 ⁃ д-р., проф.  Світлана Романюк, заступниця декана з адміністративної роботи факультету прикладної лінгвістики;

 ⁃ д-р. Якуб Зайончковський, уповноважений декана з міжнародної співпраці та міжнародних дослідницьких проєктів (факультет політології та міжнародних досліджень);

 ⁃ д-р. Ростислав Крамар, (кафедра міжкультурних досліджень у Центральній та Східній Європі, факультет прикладної лінгвістики);

 ⁃ Світлана Дахно, представниця відділу міжнародних зв’язків.

Щиро дякуємо нашим надійним партнерам за солідарність з Україною та українцями, за все спільне, що вже маємо, і те, що точно буде!

Сьогодні ми пишемо спільну історію – історію нашої Перемоги!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас