Виберіть сторінку

Всеукраїнський форум «Дні освітнього лідерства»

Всеукраїнський форум «Дні освітнього лідерства»

Шановні колеги, запрошуємо вас на Всеукраїнський форум «Дні освітнього лідерства», який проходитиме 1-3 червня у змішаному форматі на базі Національного університету «Запорізька політехніка»!

Мета проведення заходу – формування знань та компетентностей щодо адміністрування у галузі освіти на засадах лідерства, підвищення кваліфікації викладачів закладів вищої освіти, розбудова культури лідерства в 3ВО.

Тематичні напрями та питання:

УНІВЕРСИТЕТ ДЛЯ ЛІДЕРСТВА: університет для розвитку лідерського потенціалу суспільства, соціальна місія та прогромадська діяльність ЗВO, life-long learning.

WORLD-CLASS UNIVERSITY: конкурентоспроможність університету в контексті інтернаціоналізації, співпраця з партнерами та стейкхолдерами, цифровізація, рейтинги університетів.

ЛІДЕРСТВО В УНІВЕРСИТЕТІ: менеджмент і врядування в освіті, стратегічне планування діяльності внутрішніх систем забезпечення якості освіти, процесний підхід до управління освітніми програмами, розвиток педагогічної майстерності, студентоцентроване навчання й викладання, створення мотиваційного освітнього середовища.

Реєстрація доступна за покликанням: https://docs.google.com/forms/u/0/d/1arSpomAIZYHQ3iyKoqU7Jhx5zo8suYrGDbJLRScrS94/viewform?chromeless=1&edit_requested=true

За результатами форуму учасники матимуть можливість отримати сертифікат.

Координаторка форуму – Скуйбіда Олена Леонідівна, к.т.н., доцентка, начальниця відділу перспективного розвитку, ліцензування, акредитації та якості освіти НУ «Запорізька політехніка» [email protected].

Олена Топчій

Архіви

Приєднуйтеся до нас