Виберіть сторінку

ДонНУ імені Василя Стуса – надійний та соціально відповідальний партнер

ДонНУ імені Василя Стуса – надійний та соціально відповідальний партнер

Підбито підсумки плідного робочого відрядження першої проректорки Донецького національного університету імені Василя Стуса Тетяни Нагорняк і в.о. директорки навчально-наукового інституту розвитку академічного потенціалу Анни Осмоловської до Варшави.

Візит видався результативним та насиченим, зокрема відбулися такі заходи:

-Засідання наукового студентського гуртка Варшавської школи економіки з відновлення України, що стало початком нового етапу спільних ініціатив в освіті й науці між Варшавською школою економіки та Донецьким національним університетом імені Василя Cтуса. Висловлюємо подяку Уповноваженій ректора з питань співпраці з ЗВО України пані Ірині Дегтярьовій і професору Якубу Корновському – координатору гуртка.

-Урочисте підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Варшавською школою економіки та Донецьким національним університетом імені Василя Cтуса 28 вересня 2022 року. Вдячні за підтримку та солідарність з Україною й українцями ректору Варшавської школи економіки Пьотру Ваховяку.

-Підписання додаткової угоди про двосторонній студентський обмін між партнерськими ЗВО здобувачів освіти бакалаврського і магістерського рівня в програмах міжнародної академічної мобільності (семестрове навчання) на безкоштовній основі. Дякуємо координаторці з боку Варшавської школи економіки пані Катажині Кацперчик.

-Урочисте підписання Рамкової угоди про співпрацю на рівні університетів з Варшавським університетом, що була підписана проректором по взаємодії та роботі з персоналом, проф. Самбором Грузою та першою проректоркою Стусівського університету, проф. Тетяною Нагорняк із вдячністю за понад 10-літню дружбу між Стусівським та Варшавським університетами.

-Довгоочікуване започаткування співпраці за програмою «National Erasmus+ Office in Ukraine & HERE team» за напрямом академічної мобільності для здобувачів обох закладів.

Розробка двох дорожніх карт:

-З Варшавським університетом – за участі проф. Роберта Сухарського, д-р, проф. Світлани Романюк, д-р Якуба Зайончковського, д-р Ростислава Крамара та Світлани Дахно.

-З Варшавською школою економіки – спільно з Уповноваженою ректора з питань співпраці з ЗВО України пані Іриною Дегтярьовою

З наполегливістю та щирою вдячністю продовжуємо працювати єдиним академічним фронтом!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас