Виберіть сторінку

У Стусівському університеті презентовано електронний сервіс «Синергія Успішних»

У Стусівському університеті презентовано електронний сервіс «Синергія Успішних»

Донецький національний університет імені Василя Стуса – надійний та соціально відповідальний партнер для громадських і владних інститутів, міжнародної та вітчизняної бізнес-спільноти!

У межах реалізації проєкту «Зміцнення переміщених українських університетів задля сталого розвитку» за підтримки програми «Fulbright в Україні» відбулася онлайн-презентація електронного сервісу «Синергія Успішних» – інтегрованої платформи бази даних вакансій роботодавців-партнерів Стусівського університету та профайлів здобувачів/випускників, які формуються з професійних та гнучких компетентностей, здобутих у рамках навчання в університеті, а також іншої неформальної та інформальної освіти.

На початку зустрічі усіх присутніх (а це переповнена здобувачами чотирьох факультетів zoom-кімната) привітала перший проректор, доктор політичних наук, професор Тетяна Нагорняк, яка розповіла про власні електронні сервіси Стусівського університету, що управляють якістю освіти.

Модератор зустрічі, декан економічного факультету ДонНУ імені Василя Стуса, доктор економічних наук, професор Тетяна Орєхова деталізувала концепцію та переваги електронного сервісу з працевлаштування «Синергія Успішних», окреслила основні принципи роботи із сервісом та ключові дати завершального етапу його реалізації.

Доцент кафедри менеджменту та поведінкової економіки ДонНУ імені Василя Стуса, кандидат економічних наук, доцент Ганна Середа  ознайомила присутніх із методологією електронного сервісу, охарактеризувала кореляцію освітніх та професійних компетентностей та надала інструкцію щодо коректного заповнення профайлів у частині набутих навичок.

Практичні покрокові інструкції заповнення власних профайлів здобувачі та випускники отримали від розробника сервісу «Синергія Успішних», доцента кафедри маркетингу та бізнес-аналітики ДонНУ імені Василя Стуса, кандидата педагогічних наук, доцента Юрія Поповського.

З презентацією можна ознайомитися за покликанням: https://cutt.ly/XMspckU

Отож, розпочинаємо активне наповнення профайлів здобувачів і випускників! Стежте за анонсами – далі не менше важливого!

Сердечно дякуємо нашим міжнародним партнерам за підтримку ініціатив, спільне бачення майбутнього та плідну співпрацю! Переможемо!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас