Виберіть сторінку

Круглий стіл «Виклики для податкової системи України у час війни в контексті співпраці з ЄС»

Круглий стіл «Виклики для податкової системи України у час війни в контексті співпраці з ЄС»

Донецький національний університет імені Василя Стуса – надійний та соціально відповідальний партнер!

8 грудня відбувся круглий стіл «Виклики для податкової системи України у час війни в контексті співпраці з ЄС», організований у співпраці Донецького національного університету імені Василя Cтуса з Українською асоціацією європейських студій та Асоціацією правників України.

Міжнародний захід, що проводився англійською мовою, об’єднав провідних науковців та практикуючих правників з України, Австрії, Бельгії, Великобританії, Індії, та став платформою для обговорення актуальних проблем податкового права.

З вітальним словом від імені Стусівського університету до учасників круглого столу звернулася проректор з науково-педагогічної та соціальної роботи Ірина Зайченко.

З доповідями виступили викладачі Університету:

– Наталія Щербакова, доцент кафедри цивільного права і процесу юридичного факультету ДонНУ імені Василя Стуса;

– Антон Воронін, доцент кафедри підприємництва, корпоративної та просторової економіки економічного факультету ДонНУ імені Василя Стуса.

Круглий стіл проведено за ініціативи та активної участі в його організації декана юридичного факультету Ірини Коваль і професора кафедри конституційного, міжнародного і кримінального права Елли Деркач.

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас