Виберіть сторінку

Стусівський на шпальтах німецького видання «Magazin für Wissenschaft und Gesellschaft»

Стусівський на шпальтах німецького видання «Magazin für Wissenschaft und Gesellschaft»

Минулого місяця до Стусівського університету завітала пані Аннік Еймер – журналістка німецького видання «Magazin für Wissenschaft und Gesellschaft». У грудні було опубліковано інтерв’ю. Стаття присвячена розвитку української системи вищої освіти в умовах війни.

Пані Еймер спілкувалася зі здобувачами освіти: Анною Ракшею,  Катериною Лапчевською, Катериною Бойван, Дарією Кривонос, викладачкою Оленою Білецькою, науковцем Сергієм Радіо, представниками адміністрації Стусівського університету: Тетяною Нагорняк, Іриною Зайченко, Анною Осмоловською та Світланою Жильцовою, щоб скласти уявлення про виклики, із якими стикаються всі учасники освітнього процесу в період повномасштабної війни, а також у роки, які передували жахливим подіям, – переміщення Університету з Донецька до Вінниці через військову агресію росії в 2014 році, а також пандемію COVID-19.

Щиро дякуємо іноземним журналістам за зацікавленість та можливість говорити на широкий загал про освіту під час війни, агресію росії та щоденну працю кожного члена Стусівської родини на академічному фронті, яка точно наближає нашу Перемогу!

З уривком статті можна ознайомитися за посиланням:

https://www.duz.de/beitrag/!/id/1469/die-weitermacherI

Юлія Лучицька

Архіви

Приєднуйтеся до нас