Виберіть сторінку

Вітаємо із Днем Святого Миколая

Вітаємо із Днем Святого Миколая

Колектив Донецького національного університету імені Василя Стуса вітає Університетську родину, колег, друзів, партнерів та стейкґолдерів із Днем Святого Миколая! 

З давніх-давен Святий Миколай приносить у наші домівки світло зимової казки, наповнює їх затишком і теплом, дарує віру в дива та здійснення найзаповітніших мрій, надихає на добрі справи, зігріті Божим благословенням. Він єднає нас під своїм покровом, вселяє у наші серця почуття любові, турботи, добросердечності, вдячності та милосердя. 

Віримо, що цьогоріч Миколай Чудотворець завітає до кожного маленького українця, захистить наших захисників та захисниць, принесе диво у наші оселі, зігріє обпалені війною серця, наблизить довгоочікувану Перемогу, дозволить знову поринути на мить у дитинство та втішитись теплими спогадами родинних традицій. 

Бажаємо вам міцного здоров’я та душевної теплоти, родинного затишку і зимової казки, світлої надії та щасливих моментів, мирного безкрайого неба і Перемоги! Нехай це чарівне свято надихне кожного на добрі справи, окрилить та здійснить найзаповітнішу мрію! 

З найкращими побажаннями колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Олена Топчій

Архіви

Приєднуйтеся до нас