Виберіть сторінку

Вітаємо із Днем адвокатури України

Вітаємо із Днем адвокатури України

Шановні колеги-адвокати, друзі, партнери та стейкґолдреи! 

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем адвокатури!

Адвокат – це лицар права, який має лише один меч – власні знання, єдиний щит – згуртованість колег та головну мету – захистити демократичні права громадян. Ця тріада робить нас непереможними.

Попри повномасштабну російсько-українську війну, ви захищаєте права і свободи громадян та нашої держави, утверджуєте принцип верховенства права, вирішуєте найскладніші й часто доленосні справи, боретеся за встановлення справедливості, зміцнюєте інститут адвокатури, сприяєте розвитку України як демократичної правової держави. Ваша ініціативність та відповідальність, цілеспрямованість і стратегічне мислення, принциповість та наполегливість допомагають відстоювати конституційні права і свободи монолітної української нації.

Бажаємо вам успіхів та наснаги у правозахисній діяльності, мудрості і витримки у відстоюванні справедливості, неупередженості та непохитності, добробуту і мирного неба! Нехай ваші професійні зусилля винагороджуються довірою громадян, повагою з боку колег та представників державних органів, сприяють процвітанню інституту адвокатури України!

З повагою колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Олена Топчій

Архіви

Приєднуйтеся до нас