Виберіть сторінку

Жотвневе засідання Вченої ради Стусівського університету

Жотвневе засідання Вченої ради Стусівського університету

У Донецькому національному університеті імені Василя Стуса відбулося жовтневе засідання Вченої ради університету в змішаному режимі.
Відкрив засідання голова Вченої ради Анатолій Загнітко. Анатолій Панасович від імені Вченої ради привітав першого проректора Тетяну Нагорняк із присвоєнням почесного звання «Заслужений працівник освіти України».
Ректор Стусівського університету Роман Гринюк привітав жовтневих іменників та урочисто виручив:
-атестати доцентів Оксані Ковтун, Мирославі Чорнодон, Юлії Вашеняк;
-диплом І ступеня студентці філологічного факультету Ользі Білоус та диплом ІІІ ступеня студентці факультету інформаційних і прикладних технологій Поліні Ковальській за перемогу в Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та подяки їх науковим керівникам: Нелі Митько та Ользі Пуніній;
-подяки Міністерства освіти і науки України: Юлії Лесишиній, Оксані Таранич, Інні Єрмаковій, Катерині Васюк;
-грамоти Міністерства освіти і науки України Олені Білецькій та Ользі Турченко.
Члени Вченої ради також привітали Ірину Коваль, Ірину Щебетун, Анжеліку Краковську з нагородженням нагрудним знаком «Відзнака Конституційного Суду України», з нагоди 25-ої річниці заснування Конституційного Суду України, за підготовку науково-консультативних висновків на запити суддів-доповідачів у конституційних провадженнях.
Відповідальний секретар Приймальної комісії Юля Окуньовська доповіла про підсумки вступної кампанії 2021 та перспективні напрями роботи приймальної комісії у 2021-2022 н. р.
Перший проректор Тетяна Нагорняк подякувала Приймальній комісії за плідну роботу та запропонувала доручити Раді якості вищої освіти Стусівського університету розглянути пропозиції факультетів щодо включення представників Університету до складу розробників і рецензентів завдань ЄФВВ, запровадження міждисциплінарних освітніх програм СО «Магістр», розглянути можливість щодо доцільності відкриття освітніх програм для рівня «Молодший бакалавр», розробити нові правила Вступної кампанії, провести маркетинговий зріз формування і просування освітніх послуг.
Роман Федорович закликав посилити роботу всіх структурних підрозділів Університету щодо збільшення контингенту студентів.
Декан юридичного факультету Ірина Коваль та член комісії з підготовки питання Оксана Євтухова доповіли про діяльність юридичного факультету за основними напрямами роботи та окреслили перспективи його розвитку.
Роман Гринюк окреслив виклики юридичного факультету та запропонував посилити зовнішній імідж факультету через запровадження заходів, присвячених В’ячеславу Волкову.
Члени Вченої ради розглянули подання щодо присвоєння вченого звання професора по кафедрі менеджменту та поведінкової економіки доктору економічних наук Олександру Климчуку та вченого звання доцента по кафедрі економічної та управлінської аналітики кандидату економічних наук Наталії Гончарук.
Члени Вченої ради також розглянули питання щодо проведення попередніх експертиз дисертацій на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальностями 081 «Право», 073 «Менеджмент», утворення спеціалізованих вчених рад для разового захисту.
Голова Вченої ради Анатолій Загнітко доповів про оновлення складу редакційних колегій фахового наукового журналу категорії Б «Політичне життя», фахового збірника наукових праць категорії Б «Лінгвістичні студії Linguistic Studies», рекомендації до друку монографій, навчальних посібників, міжнародного збірника наукових праць «Лiнгвiстичнi студiї. Linguistic Studies».

Архіви

Приєднуйтеся до нас