Виберіть сторінку

Привітання ректора ДонНУ імені Василя Стуса з Новим роком та Різдвом Христовим

Привітання ректора ДонНУ імені Василя Стуса з Новим роком та Різдвом Христовим

Дорога Університетська родино Стусівського університету!

Щиро вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

2022 рік був надскладним для рідної України та нашої Alma Mater зокрема. Він змінив наше світосприйняття, цінності, пріоритети, об’єднав монолітну українську націю на всіх континентах, згуртував увесь цивілізований світ задля Перемоги, зміцнив віру в незламність українського народу, навчив довіряти серцю, цінувати кожну хвилину життя, збільшувати сузір’я добрих справ, щодень волонтерити, невпинно допомагати нашим захисникам та захисницям, стояти на варті свободи, незалежності, територіальної цілісності та суверенності української держави.

Новорічні свята зазвичай асоціювалися у нас із різдвяною казкою, атмосферністю, сімейними традиціями, родинним затишком і теплом. Зараз же ми мріємо і чекаємо новорічних див – Перемоги, звільнення окупованих територій та мирного неба над рідною Україною!

Щиро дякую кожному за свідому громадянську позицію, сумлінну натхненну працю, відданість Alma Mater, роботу на всіх фронтах, допомогу ЗСУ, забезпечення якості вищої освіти, збереження традицій та примноження здобутків Донецького національного університету імені Василя Стуса! Безмежно дякую нашим захисникам та захисницям!

Щиро вітаю вас зі святами та зичу переможного прийдешнього року і мирного неба, міцного здоров’я та наснаги, професійного успіху і зростання, плідних наукових пошуків та подоланих рубежів, відкриття нових перспектив і новорічних див, світла, надії та процвітання! Нехай різдвяна зоря зігріє наші серця, захистить наших мужніх героїв та наблизить довгоочікувану Перемогу України!

З найкращими побажаннями

Ректор ДонНУ імені Василя Стуса                                               Роман ГРИНЮК

 

Архіви

Приєднуйтеся до нас