Виберіть сторінку

Здобувачі Стусівського університету відвідали лекцію та практикум «Злиття і поглинання» Сильвії Фрідрих

Здобувачі Стусівського університету відвідали лекцію та практикум «Злиття і поглинання» Сильвії Фрідрих

Активна міжнародна співпраця Стусівського університету дає можливість здобувачам освіти отримати нові знання, вдосконалювати професійні навички і практикувати англійську мову завдяки візитам запрошених лекторів і практиків.

14 і 21 лютого 2023 року у межах реалізації меморандуму про взаєморозуміння між ДонНУ імені Василя Стуса і Варшавською школою економіки (Польща) здобувачі вищої освіти економічного факультету відвідали заняття запрошеного професора, д-ра Сильвії Фрідрих, яка провела лекцію та практикум з теми «Злиття і поглинання».

Пані Сильвія Фрідрих – доктор економічних наук, доцент кафедри казначейства Коледжу економіки та соціальних наук Варшавської школи економіки, випускниця Гарвардської школи бізнесу (США), членкиня Асоціації фінансових ринків «ACI Polska». Її наукові та дослідницькі інтереси зосереджені на державних фінансах та фінансових ринках. Пані Фрідріх є практиком і має багаторічний досвід банківської діяльності, пов’язаної з фінансовими ринками.

Під час занять здобувачі освіти мали можливість не лише ознайомитися з теоретичними засадами теми «Злиття і поглинання», а й розглянути основні аспекти цих процесів на прикладах унікального практичного кейсу – поглинання компанією Coca-Cola компанії Costa Coffee.

Щиро дякуємо професору Сильвії Фрідрих за цікаві лекції, жваве спілкування та продуктивну співпрацю, а координаторці співпраці від Варшавської школи економіки Ірині Дегтярьовій за всебічну підтримку спільних ініціатив.

Розширюємо співпрацю! Наближаємо Перемогу разом!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас