Виберіть сторінку

ДонНУ імені Василя Стуса переміг у конкурсі проєктів «Разом – стійкіші»

ДонНУ імені Василя Стуса переміг у конкурсі проєктів «Разом – стійкіші»

Стусівці виграли в конкурсі проєктів «Разом – стійкіші» від Фонду громади «Подільська громада»

З 52 заявок від медиків і освітян Вінниці були обрані 18 найкращих проєктів на думку конкурсної комісії.

5 квітня відбулася перша інформаційна зустріч команди Фонду з переможцями.

Обговорили організаційні моменти, умови, дедлайни, а на завершення організатори щиро подякували усім переможцям – за вміння та бажання працювати «зі своїми і для своїх».

Проєкти-переможці зорієнтовані передусім на поліпшення умов робочої і навчальної діяльності в умовах війни та підсилення спроможності команд і колективів закладів.

Наразі відділ міжнародних зв’язків та проєктний офіс Донецького національного університету імені Василя Cтуса розпочинають підготовку до реалізації проєкту. Це означає, що дуже скоро маємо втілити свої ідеї у життя. Про виконані ініціативи учасники, Анна Осмоловська, Максим Студілко,  відзвітують вже на початку травня.

Експрес-конкурс проєктів «Разом – стійкіші» реалізується у межах проєкту «Екстрена підтримка фондів громад» у межах Угоди між Фондом Ч. С. Мотта та ГО «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання».

А чому саме присвячений проєкт міжнародних служб, дізнаєтеся вже незабаром! Дочекайтеся анонсу на офіційних ресурсах Стусівського!

Розвиваємося разом!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас