Виберіть сторінку

Вітаємо із Днем науки

Вітаємо із Днем науки

Шановні колеги, учені, аспіранти, докторанти, молоді науковці та здобувачі Донецького національного університету імені Василя Стуса, вітаємо вас із професійним святом – Днем науки!

Розвиток науки, ефективне використання результатів наукової діяльності, впровадження новітніх технологій – основа інтелектуального потенціалу нації, запорука її майбутнього!

ДонНУ імені Василя Стуса формує генерацію молодих науковців України, сприяє розвитку наукових шкіл та започатковує нові напрями досліджень. Пишаємося, що з року в рік у нашій Alma Mater зростає кількість провідних науковців, докторів та кандидатів наук, докторів філософії, доцентів та професорів, академіків. Бакалаври та магістри презентують свої дослідження на міжнародних та всеукраїнських конкурсах наукових робіт та здобувають перемоги.

Щиро дякуємо вам, шановні науковці, за натхненну цілеспрямовану роботу, відданість справі, перемоги та відкриття, винаходи і фундаментальні прикладні дослідження!

Зичимо вам творчої наснаги та підкорення нових наукових обріїв, втілення найсміливіших дослідницьких мрій і реалізації інноваційних проєктів, вагомих здобутків та ініціатив під мирним українським небом!

З повагою колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас