Виберіть сторінку

University Startup World Cup

University Startup World Cup

Шановні здобувачі ДонНУ імені Василя Стуса, запрошуємо вас узяти участь відборі українських студентських стартапів у «University Startup World Cup», організованому Українським фондом стартапів спільно з Venture Cup за підтримки Міністерства освіти і науки України, YEP, Academ.City, 1991 Accelerator, Inscience та Vacuum Deep Tech Acceleration.

За результатами відбору переможець отримає місце на сцені Venture Cup в Данії, щоб презентувати проєкт і позмагатися за звання «Найкращого університетського стартапу у світі».

Під час підготовки до фіналу в команди буде можливість узяти участь у буткемпі (курсі, на якому учасники занурюються у певну професію за короткий відтинок часу) онлайн із потужними промовцями, отримати індивідуальні поради від провідних експертів індустрії та підготуватися до фінального представлення на міжнародній арені.

Критерії відбору:

– є частиною стартапу з двома співзасновниками (бажано, але не обов’язково), і принаймні один із них є афілійованим з університетом (або випускником протягом 2 років);

– вплив стартапу на світ;

– стадія – early stages;

– проєкт повинен бути представлений англійською мовою.

Дедлайн приймання заявок: 11 червня 2023 року.

Визначення фіналіста: 15 червня 2023 року.

Фінал: 13-14 вересня 2023 р. у місті Копенгаген, Данія.

Реєстрація за покликанням: https://usf.com.ua/university-startup-world-cup/

Олена Топчій

Архіви

Приєднуйтеся до нас