Виберіть сторінку

Олена Артеменкова взяла участь у літній школі «Cultural and Scientific Promotion of the University»

Олена Артеменкова взяла участь у літній школі «Cultural and Scientific Promotion of the University»

8-14 жовтня 2023 року у м. Познань, (Польща) відбулася літня школа «Cultural and Scientific Promotion of the University», організована Університетом імені Адама Міцкевича за фінансової підтримки NCBR (Польського національного центру досліджень і розвитку). Були запрошені представники ЗВО з різних куточків України.

Від ДонНУ імені Василя Стуса в роботі літньої школи брала участь Олена Артеменкова, в. о. завідувача науковою частиною НДЧ та викладач кафедри інформаційних систем управління факультету інформаційних і прикладних технологій ДонНУ імені Василя Стуса.

Метою участі в міжнародній програмі було отримання нових знань та досвіду, спрямованих на поліпшення процесу просування та рейтингування Університету.

Цікавими та корисними були лекції щодо важливості рейтингів Університету від prof. Katarzyna Dziubalska-Kołączyk, проректора з наукової роботи Університету імені Адама Міцкевича; особливості ведення соціальних мереж від Marta Gruszczyńska-Ludwiczak; важливу тему зачепила Anna Młynarczyk щодо комунікації в наукових колах тощо. Також, учасники літньої школи ознайомилися з особливостями проведення Фестивалю науки і мистецтв в м. Познані.

Програма літньої школи була пізнавальна та насичена зустрічами з різними представниками Університету та мерії міста Познані.

Щиро дякуємо організаторам dr Kostiantyn Mazur та Університету імені Адама Міцкевича за надану можливість долучитися до роботи Міжнародної літньої школи, отриманий новий досвід та цікаві знання!

Кафедра інформаційних систем управління ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас