Виберіть сторінку

Вікторія Оверчук та Лілія Амелічева взяли участь у круглому столі «Культура взаємодії з військовими: роль фахівців-психотерапевтів у її формуванні та впровадженні»

Вікторія Оверчук та Лілія Амелічева взяли участь у круглому столі «Культура взаємодії з військовими: роль фахівців-психотерапевтів у її формуванні та впровадженні»

12 грудня 2023 року в Києві на базі Дипломатичної академії України імені Геннадія Удовенка при МЗС проведено круглий стіл на тему: «Культура взаємодії з військовими: роль фахівців-психотерапевтів у її формуванні та впровадженні». У ньому взяли участь  завідувач кафедри психології факультету філології, психології та іноземних мов ДонНУ імені Василя Стуса, професор Вікторія Оверчук та професор кафедри цивільного права і процесу юридичного факультету ДонНУ імені Василя Стуса Лілія Амелічева.

Організаторами заходу стала громадська спілка Платформа відновлення Nazovni Tech», основною місією якої є об’єднання громадянського суспільства та наукова підтримка для подолання сучасних викликів.

У співпраці з Міністерством закордонних справ України проєкт спрямований на сприяння некомерційним ініціативам, спільній роботі науковців, міжнародних дослідницьких центрів та інвесторів, а також постійному обміну знаннями та досвідом у галузі психології.  Тому основними питаннями круглого столу були: ефективне керування гнівом серед військовослужбовців та ветеранів, підтримка осіб, які зазнали тяжких втрат, розвиток взаємодії між суспільством та військовослужбовцями. Також важливою і необхідною для обговорення стала тема підтримки сімей військовослужбовців та проблеми стигматизації військових.

Кафедра психології ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас