Виберіть сторінку

Викладачі ДонНУ імені Василя Стуса вивчають кращі практики відкритої науки завдяки міжнародному проєкту «Optima Project»

Викладачі ДонНУ імені Василя Стуса вивчають кращі практики відкритої науки завдяки міжнародному проєкту «Optima Project»

З 12 по 16 червня 2023 року команда проєкту «Optima Project» зустрілася у м. Ніцці (Франція) для участі в тренінгу з вивчення кращих практик відкритої науки та відкритих освітніх ресурсів (Training workshop on best practices on OS and Open Educational Resources), організатором якого є Університет Лазурного берега.

Крім запланованих у межах проєкту активностей учасники мають можливість долучитися до заходів у  межах міжнародної події «DIGITAL WEEK 2023», що проходить цими днями в Університеті Лазурного берега. Цей захід дозволить зануритися у світ цифрових технологій і дослідити останні тенденції, які трансформують наше суспільство, відвідавши виступи експертів, семінари та тренінги.

Це унікальна можливість не лише для отримання нових знань, а й для обміну ідеями, нових знайомств і розвитку співпраці з міжнародними партнерами!

Програма першого дня включала презентації з кращих практик цифрової трансформації та інновацій в освіті та дослідженнях від спікерів Університету Лазурного берега, Університету Торонто, Haaga-Helia University of Applied Sciences, CQUniversity Australia. У другій половині дня учасники мали можливість відвідати воркшопи з таким тем:

  • Design a chat bot for education
  • Successful online course
  • The Eva Freud project

Завершувала перший робочий день презентація проєкту TEST про інновації в навчанні через використання нових технологій та цифровий контент у напрямках STEAM-освіти (science, technology, engineering, arts and mathematics).

Команду ДонНУ імені Василя Стуса представляють: декан економічного факультету, професор Тетяна Орєхова, доцент кафедри міжнародних економічних відносини Марія Шкурат, заступник директора Навчально-наукового інституту розвитку академічного потенціалу Світлана Жильцова.

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас