Виберіть сторінку

Тренінгова програма для молоді «Навички майбутнього»

Тренінгова програма для молоді «Навички майбутнього»

Шановні здобувачі ДонНУ імені Василя Стуса, запрошуємо вас узяти участь у тренінговій програмі для молоді «Навички майбутнього» у межах проєкту «Своя освіта» в Донецькому обласному дитячо-молодіжному центрі.

Тренінг розроблено, щоб допомогти молоді опанувати «м’які навички»  (soft  skills). Ці навички є поєднанням індивідуальних якостей особистості, її поведінкових і соціальних установок. М’які навички універсальні та допоможуть молодій людині вирішувати життєві виклики, стати здатним/здатною самостійно приймати рішення щодо побудови й реалізації професійної кар’єри, скоригувати за потреби цілі і задачі професійного зростання на певному віковому етапі, стійко та впевнено вирішувати проблеми, не зупинятися на невдачах і перешкодах, а розцінювати їх як можливість набуття життєвого досвіду.

Заняття будуть відбуватися у різних форматах, таких як: тренінги, робота в малих групах, воркшопи, квести, квізи, рефлексія, симуляційні ігри, проєктна діяльність.

Ознайомитись із програмою тренінгового курсу «Навички майбутнього» можна за покликанням: https://docs.google.com/document/d/1LmipI7nTwUX34XXWWswLnUQRRd3PPDpo/edit?usp=sharing&ouid=117716763178463616099&rtpof=true&sd=true

По завершенню трьохмісячного навчання кожен випускник і випускниця матимуть у своєму арсеналі  кейс реалізації проєкту соціальної дії, спрямованого на розвиток свого міста або громади, сертифікат проходження тренінгу, а найбільш активні учасники і учасники отримають заохочувальні подарунки.

Коли?  Стартуємо 3 липня

Розклад занять:

понеділок 15:00 – 18:00

середа 15:00 – 18:00

Де? м. Вінниця

Хто? молодь 14-22 років

Участь в проєкті «Своя освіта» добровільна і безоплатна за умови попередньої реєстрації за покликанням: https://forms.gle/6D6QWHtHvWnsABpV8

Відібрані учасники будуть повідомлені про участь в індивідуальному порядку.

Проєкт втілюється Національним українським молодіжним об’єднанням та Асоціацією молодіжних центрів України на базі Донецького обласного дитячо-молодіжного центру. Проєкт прагне об’єднати українські молодіжні центри та молодіжні організації у досягненні наступної мети: підтримати молодих людей, на яких вплинула війна, у заповненні освітніх прогалин, визначенні майбутніх професійних шляхів та відновленні простору для автономності.

Юлія Лучицька

Архіви

Приєднуйтеся до нас