Виберіть сторінку

Запрошуємо молодь на кінопоказ документального фільму «Щось прекрасне лишилось позаду»

Запрошуємо молодь на кінопоказ документального фільму «Щось прекрасне лишилось позаду»

Запрошуємо здобувачів ДонНУ імені Василя Стуса долучитися до заходу в межах Всеукраїнського тижня мережування для психологічної підтримки молодих людей «Молодіжна робота для стійкості» та завітати на кінопоказ документального фільму «Щось прекрасне лишилось позаду» (режисер Катріне Філп).

Спойлер по фільму:

Документальний фільм «Щось прекрасне лишилось позаду» розповідає  історію про життя кількох дітей, які нещодавно втратили батьків. Аби впоратись зі своїм горем, вони мають прожити сум зі щирістю, сміливістю, гумором і любов’ю. У фільмі «Щось прекрасне лишилося позаду» учні стануть нашими вчителями у пошуках кращих способів справлятися з втратою.

Запрошуємо молодь, молодіжних працівників і працівниць, представників і представниць молодіжних рад, молодіжних центрів і організацій долучитися до заходу у зручному для вас форматі – онлайн або офлайн.

Коли і де?

29.06 о 10:00 – ОНЛАЙН, покликання на зустріч ви отримаєте на електрону пошту;

30.06 о 16:00 – ОФЛАЙН, м. Вінниця, вул. Соборна, 72 .

Для участі зареєструйтеся, будь ласка, за покликанням:  https://forms.gle/veZcykXua5PDC1gEA

Подія відбувається у межах Всеукраїнського тижня мережування для психологічної підтримки молодих людей «Молодіжна робота для стійкості» і є спільним заходом КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» та Кіноклубу медіапросвіти з прав людини «Потенціал» (ГО «Громадська Палата України»).

Модераторка – Наталя Жебрик.

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас